SEYDİKEMER'DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor'un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor.

  • 869
SEYDİKEMER'DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’de sporu teşvik etmek, geniş kitlelerle sevdirmek, katılımcı mahalle sakinleri ve kurumların birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek amacıyla dev bir organizasyona imza atılıyor. Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor iş birliğinde “Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenleniyor. 
KURA ÇEKİMİ YAPILACAK
Seydikemer ilçesinde bulunan tüm Mahalleler ve Kurumlar kendi adına oluşturacakları takımlar ile turnuvaya katılacaklar. Müracaatların kabulü başta olmak üzere turnuvanın Sekretarya iş ve işlemleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce yapılacak.  İlan süresi sonunda müracaat eden takımlar kuradan önce Tertip Komitesince tutanakla tespit edilecek. Kura çekimi ise, maç saatleri ve hakem görevlendirmesi Tertip Komitesi tarafından yapılacak. Turnuva Fikstürü ve diğer duyurular takım sorumlularına iletilecektir.  Müsabakalarda yer alan oyunculara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden Sporcu Kartı çıkarılacak. 
Katılmak isteyen mahalle takımları ve kurum takımları; Mahalle takımları için, Mahalle muhtarı tarafından verilecek olan yazılı ve mühürlü muvafakatname ile müracaata bulunacaklar. Her mahalle takımlardan muhtarlar ya da muhtarın görevlendireceği kişi veya kişiler sorumlu olacak.
GEREKLİ BELGELER seydikemer.bel.tr ADRESİNDE
 Kurumlar için; Kurum amirleri tarafından verilecek olan yazılı ve imza ya da mühürlü muvafakatname ile müracaata bulunacaklar. Her takımdan kurum amirleri sorumlu olacak. Mahalleler ve Kurumlar en fazla 2 şer takım çıkarabilecekler. 2. takım sorumlularını muhtarlar ve kurum amirleri yazılı olarak bildirecekler. Kurumlarda sporcu sayısı yetersiz olması durumunda her kurum amirinden ayrı onay olmak şartıyla kurumlar ortak takım çıkarabilecek. Turnuvaya 18 yaşını doldurmuş kişiler katılabilecek. Katılım ücretsiz olacak. Ancak takımlar ulaşımlarını kendileri sağlayacak. Katılımcılar turnuvayla ilgili gerekli belgelere www.seydikemer.bel.tr adresinden E-Belediye Form ve Dilekçeler kısmından ulaşabilecekler. 
İLK MAÇ 15 AĞUSTOS’TA
Katılım ve takım listeleri 10 Ağustos 2022 tarihine kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne elden teslim edilecek. Müsabakalar Şehit Gürcan Akan İlkokulu Halı Sahasında yapılacak.  Turnuva kapsamında ilk maç 15 Ağustos Pazartesi saat 18.00’da başlayacak. 12 Eylül Pazartesi günü ise sona erecek. 
BAŞKAN OTGÖZ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTACAK”
Mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvasının Seydikemer’e renk katacağını belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Turnuva ilçemizde heyecan yarattı. Duyurulduğu ilk günden itibaren gelen olumlu tepkiler bizleri mutlu etti. Bu turnuvayla hem mahalleler arası hem de kurumlar arası birlik ve beraberliği arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca sporun önemine dikkat çekmek istiyoruz. Spor sever herkesi turnuvaya katılmaya davet ediyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme