Seydikemer'de fidanlar toprakla buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidanları toprakla buluşturdu. Başkan Otgöz, 'Her ağaç bir nefes demektir. Çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak için ormanlarımızı korumalıyız' ifadelerini kullandı.

  • 681
Seydikemer'de fidanlar toprakla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Türkiye’nin 81 ili ve 922 ilçesinde olduğu gibi Seydikemer ilçesinde de geleceğe nefes olabilmek için fidanlar toprakla buluştu. 
Seydikemer Merkez Atatürk Ortaokulu bahçesinde yapılan ağaçlandırma etkinliğine; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Girgin, Seydikemer Orman İşletme personeli, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Ağaç dikim etkinliğinde Başkan Otgöz, öğrencilerle birlikte ağaçları toprakla buruşturup daha sonra can suyu verdi. 
HER AĞAÇ BİR NEFESTİR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; "Seydikemer'de de bu etkinliğe destek oluyoruz. Geleceğimiz için ağaçlandırma çalışmalarına destek oluyoruz. Dünyamız, iklim değişikliği tehdidiyle karşı karşıyayken bunun etkilerini tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşıyoruz. Her ağaç bir nefes demektir. Geleceğimiz çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak için ormanlarımızı korumalıyız" dedi.
 

Bakmadan Geçme