Seydikemer'de Belediye Meclisi toplanıyor

Seydikemer Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapılacak. Salı günü saat 14.00'te gerçekleşecek toplantıda Uzaktan eğitime destek kampanyası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 100 adet tablet dağıtımı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol için Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e yetki verilmesi konusu görüşülüp, karara bağlanacak.

  • 818
Seydikemer'de Belediye Meclisi toplanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak Seydikemer Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında Salı günü (bugün) saat 14.00’te Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılacak. Toplantıda ilçedeki ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılacak protokole imza yetkisi için Başkan Otgöz’e yetki verilmesi kararlaştırılacak. Bu arada toplantıda Gerişburnu Mahallesi’ndeki “Ayrık Nizam Konut+Ticari Alanlara” yönelik ada bütününde yapı yaklaşma mesafelerinin belirlenecek.  

Tarım ve Orman Bakanlığından belediyeye 1 adet 4x4 pikap araç hibe alınmasına dair 27 müzekkerenin de görüşüleceği toplantıda Uğurlu Mahallesi’nde 3402 Sayılı Kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere 4 adet bilirkişi seçilecek. Seydikemer Belediye Meclis Toplantısı’nda, İmar Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra ne Meclis 1. Başkan vekili belirlenecek. Toplantıda Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün, Çarşamba günü Ankara’ya gideceği ve takip edeceği projeler hakkında da belediye meclis üyelerine bilgi vermesi bekleniyor. 

 


 

Bakmadan Geçme