Seydikemer Belediyesi yoldaki engelleri gideriyor

Seydikemer Belediyesi tarafından Kayadibi Mahallesi'nde özellikle engelli vatandaşların ulaşımını zora sokan yollarda kilitli parke taşı döşeme işleminin 2.etabı tamamlandı. Böylece ulaşımın sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmasının da önü açıldı.

  • 803

Seydikemer Belediyesi ilçede ulaşım sıkıntısı olan mahallelerdeki yolları daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların rahat ulaşım yapmasını engelleyen, özellikle engelli vatandaşlara büyük sıkıntı yaratan yollarda Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmasının yanı sıra parke çalışmaları da yürütüyor.  
Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Seydikemer'in Kayadibi Mahallesi'nde 2. etap kilit parke yapımı tamamlandı. Kilit parke 2. etap çalışmasıyla 1300 metrekare alana kilit parke döşendi.
Vatandaşların ulaşım sıkıntısının ortadan kalkacağını belirten engelli vatandaş Kadir Gökmen, "Yol çalışmaları nedeniyle Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e ve Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. burada en büyük sıkıntımız ulaşımın güvenli olmamasıydı. Kilitli parke çalışmasıyla Seydikemer Belediyesi yine vatandaşın bir sorununu ortadan kaldırdı" dedi.
 

Bakmadan Geçme