Seydikemer Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Seydikemer Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. Seydikemer Belediyesi Zabıta ekipleri ilçenin belirli noktalarına sokak hayvanlarının beslenmesi için mama bıraktı.

  • 862

Seydikemer Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için düzenli olarak çalışma gerçekleştirdi. Seydikemer Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokak hayvanlarının karınlarını doyurmak ve su ihtiyacını karşılamaları için cadde, sokak ve ormanlık alanlara mama ve su bıraktı. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlaması boyunca bu uygulamaya devam edeceklerini kaydettiler. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sokak hayvanlarının yalnız olmadığını, evde kaldığımız bu günlerde aç kalan sokak hayvanlarının düşünülmesi gerektiğinin altını çizerek, "Bu konuda hepimizin duyarlı olması gerekiyor. Seydikemer Belediyesi olarak sokak hayvanlarımızı her zaman düşünüyor, belediyemize ait olan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini de hayvanlarımızın bakımı için çalışmalar yapıyoruz.  Ülkece sokağa çıkma yasaklarına uyduğumuz bu günlerde sokak hayvanlarını unutmamalıyız. Özellikle soğuk kış aylarında yemek ve su bulmakta sıkıntı yaşayan can dostları unutmayalım" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme