Seydikemer Belediyesi sokak hayvanları için mama bıraktı

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte can dostları da unutmadı. Seydikemer'de yoğun kar yağışı ile beraber yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı.

  • 574
Seydikemer Belediyesi sokak hayvanları için mama bıraktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarılar sonucu Seydikemer’e de beklenen kar yağışı geldi. Dün itibariyle etkisini arttıran kar yağışı, Seydikemer’in Yayla  Mahallelerini beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmada zorluk çeken ve karınlarını doyuramayan sokak hayvanlarının imdadına Seydikemer Belediyesi yetişti.  Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri ile  Belediye personeli Yayla Mahallelerini dolaşarak can dostlar için belirli noktalara mama bıraktı. 
Haber
Uygulamanın soğuk hava dalgasının geçeceği güne kadar devam edeceğini bildiren Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, vatandaşlardan da bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi. Seydikemer’in özellikle yüksek kesimlerini beyaza bürüyen kar yağışı dolayısıyla sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta zorluk çektiğini belirten ekipler; “Havaların soğuması ve kar yağışının başlaması maalesef can dostlarımızın hayatta kalmasını zorlaştırıyor. Bu zor günlerde Seydikemer Belediyesi olarak sokak hayvanlarını da unutmuyor, patili dostlarımızın karınlarını doyurabilmeleri için belirli alanlara mama bırakıyoruz. Uygulamamız soğuk hava dalgasının ilçemize terk edene kadar devam edecektir” ifadelerini kullandılar. 
HaberHaber

Bakmadan Geçme