Seydikemer Belediyesi patili dostların yardımına koştu

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının arttığı günlerde patili dostları unutmadı. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri ekipleri Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini giderek, patili dostlara mama dağıtıp, sıcak yaz günlerinde serinlemeleri için suyla yıkadı.

  • 786
Seydikemer Belediyesi patili dostların yardımına koştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Veteriner Hizmetleri ekipleri gerek havaların ısınması gerekse de yemek bulma bakımından zorluk çeken sokak hayvanlarının yardımına koştu. Sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarına bir kap su ve mama bırakan ekipler, daha sonra Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Burada patili dostlarla yakından ilgilenen ekipler, mama dağıtıp sıcak yaz günlerinde serinlemeleri için suyla yıkadı.
Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Berke Demiröz, Seydikemer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Demiröz; “Hava sıcaklığının arttığı yaz günlerinde patili dostlarımız için bir kap su bırakalım” dedi. 
BAŞKAN OTGÖZ: “CAN DOSTLARI UNUTMADIK”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de belediye olarak sokak hayvanları için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Her zorlu şartlarda can dostları unutmadıklarını dile getiren Başkan Otgöz; “Dinimiz iyiliği emreden bir din. Tüm insanlara iyilik yapabileceğimiz gibi Allah’ın dilsiz kulları olan hayvanlara da iyilik yapmaktan geri durmamalıyız. Hava sıcaklıklarının iyice artması can dostlarımızı daha çok etkiliyor. Onlar için bir kap su demek yaşam kaynağı demek. Bu nedenle can dostlarımızı unutmamalı, onlar için temiz kaplarda su bırakmalıyız” dedi. 

Bakmadan Geçme