Seydikemer Belediyesi'nin acı günü

Geçtiğimiz günlerde korona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden eski Eşen Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Yusuf Yiğit'in vefatı unutulmamışken, eski Kemer Belde Belediye Başkanı ve İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Şimşek'in ölüm sevenlerini yasa boğdu. 71 yaşındaki Şimşek, evli ve 3 çocuk babasıydı.

  • 4607
Seydikemer Belediyesi'nin acı günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmiş dönem eski Kemer Belde Belediye Başkanlarından ve şuan da İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Hasan Şimşek, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Merhum Hasan Şimşek, 2014 yılında Muğla’ya getirilen Büyükşehir Yasası öncesi Seydikemer’in ilçe statüsü kazanmadan önceki döneminde; 1994-2004 yılları arasında Demokrat Parti’den Belde Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. İyi Parti’den Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Şimşek, geçtiğimiz günlerde evinde kalp krizi geçirerek Fethiye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. 

Fethiye Devlet Hastanesi’nde sürdürülürken, gece saatlerinde tekrar fenalaşan 71 yaşındaki eski başkan Hasan Şimşek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Şimşek’in ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri yasa boğulurken, cenazesinin Pazartesi günü Seydiler Mahallesi’nde defin edileceği öğrenildi.

DEMİR VE ÇOBAN’DAN TAZİYE MESAJLARI 
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında, “Kemer Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yapan, İyi Parti Meclis Üyesi Hasan Şimşek ağabeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü içerisindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban mesajında, “Geçmiş dönem Kemer belediye başkanlarından ve şuan da İyi Parti’den Seydikemer Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan; kıymetli büyüğüm Ata dostumuz Hasan Şimşek kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Sevenlerinin, yakınlarının ve camiamızın başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. 

HASAN ŞİMŞEK KİMDİR:
1949 yılında Seydikemer ilçesine bağlı Seydiler’de doğdu. İlkokulu Seydiler’de, ortaokulu Fethiye’de tamamladıktan sonra 1970 yılında Dalaman Ziraat Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Gümüşhane iline Ziraat Teknisyeni olarak atandı. 1973 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü’ne atandı. İki yıl burada çalıştıktan sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na geçip Seydikemer ve Fethiye’nin tüm köylerinde DSİ İşletme Şefi olarak görev yaptı. 1994 yılında Demokrat Parti’den Kemer Belediye Başkanı seçilerek 2004 yılına kadar Kemer Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 2014 yılında tekrar Demokrat Partiden Belediye Başkan Adaylığı yaptı. Ayrıca, Değişik dönemlerde partimizin il ve ilçe başkan yardımcılıkları gibi görevlerde de bulundu. Şimşek, 2019 yılında yapılan seçimlerde de İYİ Parti’den Seydikemer Belediye Meclis üyeliğine seçilerek görevini yürütüyordu.

FATİH DERELİ 

Bakmadan Geçme