SEYDİKEMER BELEDİYESİ'NE KARDEŞ ŞEHİRDEN ZİYARET

Seydikemer Belediyesi, kardeş belediyesini ağırladı. Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.

  • 2317
SEYDİKEMER BELEDİYESİ'NE KARDEŞ ŞEHİRDEN ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Gülyüz Yurdagül Sırt'ın haberine göre; 
Seydikemer Belediyesi, kardeş belediyesini ağırladı. Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

 

Seydikemer Belediyesi'nin kardeş şehri Şırnak-Silopi Çalışkan’dan gelen heyet, Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kardeş belde belediye başkanı Nadir Tosun, ziyaretlerle kardeşliklerini pekiştireceklerini dile getirdi.
Kardeş şehir belediye başkanı ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İnşallah bizler de müsait bir dönemde Çalışkan beldemizi ziyarete gideceğiz. Bu ziyaretler neticesinde kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bu süreçte belediyeler olarak da birbirimize destek olmaya çalışacağız. Kardeş belediyelerin farklı bölgelerden olmasının buradaki sosyal, kültürel ve insanı ilişkiler anlamında ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı yapacağı düşüncesiyle kardeşlik hukukumuzu geliştirmeye çalışacağız” dedi.
Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun daSeydikemer ve mahallelerinin doğal bir güzelliği bulunduğunu belirterek, “Seydikemer yeni ilçe olan bir kentimiz olmasına rağmen hızla gelişiyor ve büyüyor. Belediye başkanımızın kısa sürede yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyorum.Başkanımızın da insanlığı, hoşgörüsü, misafirperverliği bizleri çok memnun etti. Biz kendimizi, doğunun insanını, misafirperverliğini överiz ama başkanımız bizden daha misafirperver. Bugün de ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ederim.Başkanımızı da en kısa zamanda Çalışkan’da misafir edeceğiz.” diye konuştu.
Ziyarette, Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz adına hazırlattığı hediyeleri kendisine takdim ederken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de kardeş belediyenin başkanına, yörenin meşhur zeytinyağından ve dünyaca ünlü Seydiler kiliminden oluşan hediyeler sundu.

Bakmadan Geçme