Seydikemer Belediyesi'nden öğrencilere tam destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer'e gelen ve kalacak yer bulamayan, ihtiyaç sahibi Üniversite öğrencilerinin mağduriyet yaşamaması için belediye olarak konaklama ihtiyacının karşılanmasına destek olacaklarını açıklayarak 'İlçemiz dahilinde hiçbir öğrencimizin mağdur kalmayacağını, her zaman destekçiniz olduğumuzu hatırlatmak isterim' dedi.

  • 981
Seydikemer Belediyesi'nden öğrencilere tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu tercih edip, kalacak yer bulamayan öğrencilerin barınma ihtiyacının belediye tarafından karşılanacağını duyurdu. Konaklama sorunu yaşayan öğrencilerin Seydikemer Belediyesi’ne müracaat etmeleri ya da 0252 656 10 75 ve 0544 656 48 48 telefon numaralarından irtibata geçmeleri istendi. 
“BELEDİYEMİZİN KAPILARI HER ZAMAN SİZLERE AÇIK”
Seydikemer’e gelen bütün öğrencilere her zaman destek olacaklarının altını çizen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “İlçemizde sizler gibi genç bir ilçe, en başta bir eğitimci olarak heyecanınızı anlıyor ve paylaşıyorum. Biz de hem gençlerimize hem de eğitime verdiğimiz desteği en iyi şartlarda devam ettirmenin gayreti içerisindeyiz. 
Belediyemiz olarak siz öğrencilerimizin ilçemizde konaklamada her türlü desteğe hazır olduğumuzu, ilçemiz dahilinde hiçbir öğrencimizin mağdur kalmayacağını, her zaman destekçiniz olduğumuzu hatırlatmak isterim. 
Belediyemizin kapıları her zaman sizlere açık, müracaat etmeniz halinde belediye olarak başta konaklama problemi olmak üzere en iyi şekilde eğitiminize devam etmeniz için sizlere yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme