• Haberler
  • Spor
  • Seydikemer Belediyesi, Milli Takımın Tarihi Maçına Ev Sahipliği Yapıyor

Seydikemer Belediyesi, Milli Takımın Tarihi Maçına Ev Sahipliği Yapıyor

Seydikemer Belediyesi, futbol tutkunlarını heyecanla beklenen maç için Seydikemer Belediye binası önünde buluşturuyor. 

  • 171

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile karşılaşacağı maç, dev ekranda canlı olarak izlenecek. Son oynanan maçta Avusturya’yı 2-1 mağlup eden ay yıldızlılar, şimdi de yarı finale çıkmak için Hollanda ile kıyasıya mücadele edecek.

HEP BİRLİKTE MAÇ HEYCANI YAŞANACAK
Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Seydikemer Belediyesi olarak gururla duyuruyorum ki, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile oynayacağı maçı Seydikemer'de birlikte izleyeceğiz. Bu büyük organizasyonu, Seydikemer Belediye binamızın önünde kurduğumuz dev ekranda siz değerli halkımızla birlikte coşkuyla takip edeceğiz.”

Seydikemer Belediyesi, Milli Takımın Tarihi Maçına Ev Sahipliği Yapıyor

“HEMŞEHRİLERİMİZİ BU HEYECANA ORTAK OLMAYI DAVET EDİYORUZ”
Milli takımımızın yarı final mücadelesi için heyecanını dile getiren Başkan Akdenizli; “Futbol, ülkemizin en büyük tutkularından biri ve milli takımımızın başarıları hepimizi gururlandırıyor. Biz de Seydikemer olarak bu gururu ve sevinci paylaşmak için hazırız. Maç boyunca siz değerli vatandaşlarımıza en iyi deneyimi sunmak adına çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. Çeyrek final maçını dev ekranda izleme fırsatını kaçırmak istemeyen tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme