SEYDİKEMER BELEDİYESİ KIŞ AYLARI ÖNCESİ YOLLARI GÜVENLİ HALE GETİRİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından birçok mahallede yürütülen çalışmalarla kış mevsimi öncesi köylüler daha rahat ve daha güvenli yollara kavuşuyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bayır Mahallesi Belarası mevkii yolunda asfalt çalışması yapıldı.

  • 1163
SEYDİKEMER BELEDİYESİ KIŞ AYLARI ÖNCESİ YOLLARI GÜVENLİ HALE GETİRİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesinde mahalle yollarının asfalt yapım çalışması devam ediyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan kış ayları öncesi Bayır Mahallesi’ndeki yolların bakımını yapıyor. Vatandaşların daha güvenli yollarda ulaşım sağlayabilmesi için Bayır Mahallesi Belarası Mevkiinde 3 buçuk kilometrelik yolda önce onarım çalışması yapıldı. Daha sonra asfaltlama çalışması yapıldı. Asfalt çalışmalarını Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak da yerinde inceledi.

Yeni yollarına kavuşan mahalle halkı, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bayır Mahallesi’nde ekiplerin çalışmalarını gören bir vatandaş; “Seydikemer Belediyesi ihtiyacımız olan yolları asfalt yaptığı için çok teşekkür ederiz. Bayır Mahallesinin Belarası mevkiinde yer alan yol Karabel'in başından yaklaşık 3 kilometrelik bir yolumuz tamir ediliyor. Yol onarım çalışmasının neticelendirilmesinin ardından da asfalt çalışmaları yapılıyor. Başkan Yardımcımız Ramazan Kaynak ve yanında bir ekip gelip çalışmaları burada takip ediyorlar. Seydikemer Belediyesi ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme