Seydikemer Belediyesi Depremzedeler İçin Bir Oldu

Seydikemer Belediyesi, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası kapsamında depremzedeler için vatandaşlardan domates ve zeytinyağı bağışı yapılması istendi. AFAD'la irtibat kuran belediye yetkilileri, bölgeye çok miktarda domates gönderildiğini öğrendi. Bunun üzerine Seydikemer Belediyesi, bağışlanan domatesleri satıp elde edilen parayı depremzedelerin yaralarını sarmak için bağışlayacak.

  • 692

Türkiye, 24 Ocak Cuma günü Elazığ’dan gelen haberle sarsıldı. Merkez üssü Elazığ Sivrice’de 6.8 şiddetindeki deprem, 41 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine birçok vatandaşında yaralanmasına neden oldu. Deprem sonrası Türkiye’nin birçok yerinden olduğu gibi Seydikemer’de de yardım kampanyası başlatıldı. Seydikemer Belediyesi tarafından Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında domates ve zeytinyağı bağışı yapmak isteyenlerin belediyeye veya belirlenen muhtarlıklara bağış yapabilecekleri belirtildi. AFAD’la irtibat kuran belediye yetkilileri, bölgeye çok miktarda domates gönderildiğini öğrendi. Bunun üzerine Seydikemer Belediyesi, bağışlanan domatesleri satıp elde edilen parayı depremzedelerin yaralarını sarmak için bağışlayacak.

Seydikemer Belediyesi’nin sosyal medya hesabından da paylaşılan yardım kampanyasıyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:
“Elazığ Bölgesinde meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı bölgemizden domates ve zeytinyağı toplanacaktır.

Seydikemer Belediyesi ve Mahalle Muhtarlarımızın iş birliği ile yarın irtibatlaşarak yardımlar yapılacaktır.

Domates Bağışları
-Seydikemer Belediyesi
-Karadere Mahallesinde Muhtar Mustafa Özdemir,
-Kumluova Mahallesinde Muhtar Hilmi Deniz,
-Karaköy Mahallesinde Muhtar Ömer Ali Yıldırım,
-Çukurinci Mahallesinde Muhtar Serkan Yılmaz.

Zeytinyağı Bağışları için ise Mahalle Muhtarlarınız ile irtibata geçebilirsiniz.”


 

Bakmadan Geçme