Seydikemer Belediye Meclisi, Yusuf Yiğit'i unutmadı

Seydikemer Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısında, geçtiğimiz günlerde Covid-19 virüsünden yaşamını yitiren Seydikemer Belediye Meclisi üyesi Yusuf Yiğit unutulmadı. Yusuf Yiğit'in koltuğuna 'Sizi Unutmayacağız' yazısı, fotoğrafı konulup, çiçekler ile donatıldı.

  • 867
Seydikemer Belediye Meclisi, Yusuf Yiğit'i unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Meclisi yılın son meclis toplantısı olan Aralık Ayı toplantısı Şehit Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans salonunda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın bu son meclis toplantısında duygusal  anlar yaşandı. Tüm dünyanın ve Türkiye’nin yoğun bir mücadele verdiği Covid-19 virüsüne yakalanan ve virüsle savaşını kaybeden Seydikemer Belediye Meclisi üyesi Yusuf Yiğit, meclis toplantısında unutulmadı. Yusuf Yiğit’in boş kalan koltuğuna Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve meclis üyeleri tarafından ‘Sizi Unutmayacağız’ yazısı, çiçek ve fotoğrafı konuldu. Bu sırada duygusal anlar yaşanırken, Yusuf Yiğit’in unutulmayacağı belirtildi. Gündemde yer alan maddeleri görüşmeye geçmeden önce Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Yusuf Yiğit’e bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Başkan Otgöz ve meclis üyeleri ayrıca yoğun bakımda olan İYİ Parti Meclis üyesi Hasan Şimşek’e de geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal mesafe ve maske kuralları gereği gerçekleşen toplantıda ayrıca AK Parti Meclis üyesi olan Yusuf Yiğit’in yerine yedek listede yer alan AK Partili Veli Furkan Türk meclis üyeliği görevine başladı. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında yapılan Aralık ayı meclis toplantısı yoklamanın ardından başladı. Toplantıda gündemdeki 6 madde görüşüldü. Meclis onayına sunulan maddeler oy birliği ile meclisten geçti. 

MECLİSTEN EĞİTİME DESTEK 
Oy birliği ile geçen gündemin son maddesine göre; Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ait Uzaktan eğitime destek kampanyası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 100 adet tablet dağıtımı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyesi arasında protokol imzalanacak. İmza atmak ve protokolle ilgili diğer tüm işlemler için Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yetki verilmesi oy birliği ile karara bağlandı.
 

Bakmadan Geçme