SERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

  • 2919
SERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan, beşinci gününde Volkan Konak ve altıncı gününde ise Serdar Ortaç sahne aldı. 

Babadağ Teleferiğin ev sahipliği yaptığı “Eğlence Dorukta” kapsamında gerçekleşen Serdar Ortaç konserine yoğun katılım oldu. Bir birinden eğlenceli şarkılarını seslendiren Serdar Ortaç izleyenleri hayran bıraktı. Serdar Ortaç seslendirdiği en sevdiği duygusal şarkılarında dinleyicilerini dansa davet etti.
SERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADISERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADISERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADISERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADISERDAR ORTAÇ BABADAĞ'I SALLADI

Bakmadan Geçme