ŞENLİK HAVASINDA SERGİ

Fethiye Belediyesi, Fethiye Kaymakamlığı, FETAV, Çalış -Der işbirliğince ihtiyaç sahibi okullar ve öğrenciler için yapılan Sergi, Bahar Şenliği havasında gerçekleşti.

  • 1398
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ŞENLİK HAVASINDA SERGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin turizm alanlarından Çalış’ta hafta sonu ihtiyaç sahibi okullar ve öğrenciler için sergi açıldı. Fethiye Belediyesi, Fethiye Kaymakamlığı, FETAV ve Çalış -Der işbirliği ile açılan sergide yaklaşık 250 stant yer aldı. Sergiyi gezen yerli ve yabancı misafirler stantlardan alışveriş yaptı. El işi ürünlerinden kozmetik ürünlerine, yiyecek içecekten giysiye, süs eşyalarından kilime kadar birçok ürünün yer aldığı sergi şenlik havasında geçti.

Sergiyi gezerek alışveriş yapan Çalış Turizm Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay, ''Bu bir bahar şenliği niteliğinde açılmış, çok güzel bir sergi. Festival havasında bir sergi oldu. Buradaki amaç Çalış'a mümkün olduğu kadar hem turistlere olsun, hem de Fethiyelilere olsun, biraz daha Çalış bölgesine çekmek. Ayrıca ihtiyacı olan arkadaşlarımıza da stant vererek ellerindeki güzel malzemeleri, el işi ürünleri müşterilerine ulaştırmak. Bu arada tabi bu hareketi Fethiye Belediyesi, Fethiye Kaymakamlığı ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği'nin ortak gerçekleştirdiği bir projesidir. Amacımız eğitime ihtiyacı olan, sağlıkla ilgili sorunları olan öğrencilerimizi okullarımıza maddi destek bulabilmek. Geçen sene bu grup ciddi rakamlar topladılar. Bu grubun topladığı paralar da yine Fethiye Belediyesi, Fethiye Kaymakamlığı ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği'nin yönlendirmesiyle okullara öğrencilere yardım olarak geri dönüyor. Her şey çocuklar için. Sergimizin de amacı budur. Bugün 250 standın olduğunu düşünüyorum. Şenlik havasında çok güzel. Çalış hareketlendi.  Mutluyuz. Yaz başladı diyoruz'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme