Şenel, 'Ordumuza ve milletimize güveniyoruz' 

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Şenel, yaptığı açıklamada gündemi değerlendirdi. İdlib'te yaşanan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, milletimize ve kahraman ordumuza başsağlığı dileyen Şenel, 'Devletçe ve milletçe yaşadığımız zorlukların bilincindeyiz. Ancak özellikle belirtmek gerekir ki, Türkiye olarak bu zorlukların üstesinden gelecek kuvvet kaynaklarına sahibiz. O nedenle başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize, ordumuza ve milletimize güveniyoruz' dedi. 

  • 1295
Şenel, 'Ordumuza ve milletimize güveniyoruz' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen açıklamaya İlçe Başkanı Osman Şenel, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Osman Şenel yaptığı açıklamada, “Aziz ve fedakar milletimize ve kahraman ordumuza başsağlığı diliyoruz. Devletçe ve milletçe yaşadığımız zorlukların bilincindeyiz. Ancak özellikle belirtmek gerekir ki, Türkiye olarak bu zorlukların üstesinden gelecek kuvvet kaynaklarına sahibiz. O nedenle başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize, ordumuza ve milletimize güveniyoruz. Yaşadığımız süreci özetlersek, milletimiz dolduruşa gelmemiş ve büyüklüğünü bir kez daha kanıtlamıştır. 
Ordumuz, kurmay birikimiyle davranmakta ve savaşta başarı ilkesinin gereklerini yapmaktadır” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Şenel, “Hükümetimiz, Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a kurulmuş olan tuzağın farkındadır ve düşmanı sevindirecek uygulamalardan sakınan dirayetli bir tutum içine girmiştir. Devlet aklı galip gelmektedir. Türkiye ile birlikte tuzağa itilen Rusya ve İran da ABD ve İsrail eksenli tertiplere teslim olmayacaklardır. Görünen odur ki bu konuda iyimserliğimizi güçlendiren gelişmeler gündemdedir. Tehlikenin tırmandığı arkada kalan süreçte Vatan Partisi, Türk milletine bağlılığın emrettiği akılla, cesaretle ve uzak görüşlülükle üzerine düşen sorumluluğu her aşamada yerine getirmiştir. 
İçinde bulunduğumuz şu nazik durumda, 48 saatlik kısa süreli bakış açısıyla ve heyecanlarla değil, 48 haftalık, 48 aylık, hatta 48 yıllık uzun süreli bir ufukla hareket etmek, Türk devlet birikiminin gereğidir ve bu birikimin ağır basmakta olması bize güven vermektedir. 
Yaşadığımız tecrübeler, İdlib’e odaklanan dar anlayışların geçerli olmadığını gösteriyor. Devletimizin Karadeniz ve Akdeniz’den Suriye’nin Kuzeyi, Doğu Fırat, Kudüs ve İran Arap Körfezi’ne kadar uzanan bütünlüklü bir strateji kurmak zorunda olduğu apaçık ortadadır. 
Bunun için öncelikle bütün bu geniş cephede bize yönelen ABD-İsrail merkezli tehdidi belirlemek durumundayız” ifadelerini kullandı. 

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Şenel açıklamasını şöyle sürdürdü; 
“Devletimizin saptadığı üzere, Suriye’nin toprak bütünlüğünün sağlanması ve terörden temizlenmesi, Türkiye’nin güvenliği ve bütünlüğü için şarttır. Bunu başarmak için, yaşanan krize Devletimizin Güvenlik Doruğunda da belirlendiği üzere, başta Astana ortaklarımızla çözüm üretmek durumundayız. Türkiye’yi her cephede tehdit eden emperyalist devletleri sürece davet etmek, yangına benzin dökmekten başka bir anlam taşımıyor. 
Türkiye’ye Batının dayattığı borç batağından çıkmamız ve Üretim Ekonomisi kurmamız için de devletin Yeniden Asya Açılımı’nı kararlı olarak sürdürmesi milli bir görevdir. 
Türkiye, bu zorluklardan iç cephesini güçlendirerek, Batı Asya ülkeleriyle dostluğunu pekiştirerek ve Asya’daki ittifak birikimini değerlendirerek çıkacaktır. Bunu başarmak için devletin ve milletin bütün güçlerini seferber eden Üreticilerin Milli Hükümetinin kurulması, Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın dirayet ve sorumluluğuna emanettir.
Biz Vatan Partisi olarak, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekte kararlıyız.” 
 

Bakmadan Geçme