Şenel, 'Fethiye'nin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz' 

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevini devralan Osman Şenel, kongre ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

  • 1977
Şenel, 'Fethiye'nin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Şenel, “Yeni yönetimimiz ve partimizin temel ilkesi Atatürk’te birleşen herkese kapımızın açık olması… Sivil toplum kuruluşları ve diğer siyasi partiler ile dayanışma içerisinde Fethiye’nin sorunlarını çözmek için elbirliği ile mücadele vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Gerçekleşen kongre sonucunda Vatan Partisi Fethiye Teşkilatı yönetiminde Sekreterliğe Ahmet Köse, Saymanlığa ise Ekim Dalgıç getirildi. Melek Sertkaya, Ahmet Ergun, Kadir Kılıç, Kürşat Özdilek ve Lütfiye Uzun da yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendiler. İlçe Başkanı Osman Şenel, kongre hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.  

ATATÜRK’TE BİRLEŞEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Şenel yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta yaptığımız kongre ile görevi Selçuk Selvi başkanımızdan devraldım. Ekibim ile birlikte bayrak yarışına devam edeceğiz. Amacımız birleşen ve üreten Türkiye’yi kurmak. Üretim devrimini mutlaka gerçekleştireceğiz. Her şeyden önce tarıma gereken desteği vererek, ülkemizin karnını doyurmak ilk hedefimiz olacak. Yeni yönetimimiz ve partimizin temel ilkesi Atatürk’te birleşen herkese kapımızın açık olması… Sivil toplum kuruluşları ve diğer siyasi partiler ile dayanışma içerisinde Fethiye’nin sorunlarını çözmek için elbirliği ile mücadele vereceğiz. Asıl hedefimiz terörü bitirmek ve barışı sağlamak. Barış Pınarı Harekatını tüm halkımızın desteklemesini istiyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkesin, bu topraklara sahip çıkmasını istiyoruz” dedi. 

EMPERYALİST BİR YALANDIR
Şenel, “Terörün süpürülmesi değil kesinlikle yok edilmesi gerekiyor. Barış Pınarı Harekatı ile bunu yüzde 99 gerçekleştirdik. Her zaman Mehmetçiğimizin arkasındayız. Bunu gören Atlantik cephesi, emperyalist güçler, ABD ve Avrupa Birliği; 29 Ekim’de emperyalist bir yalan Ermeni soykırımını tekrar gündeme getirdiler. Bu onlara hiçbir şey kazandırmayacaktır. 2015 yılında İsviçre AİHM kararları ile bu kesinleşmiştir. Hiçbir kuruluş, tüzel kişilik, belediyeler, akademiler veya parlamentolar ‘Ermeni soykırımı vardır’ şeklinde karar alamazlar. 2 Perinçek İsviçre davası ve Almanya temsilcimiz Ali Mercan’ın kazanmış olduğu Ali Mercan İsviçre davasının mahkeme kararları vardır. Mahkeme kararlarına dayanarak biz de Ermeni soykırımı yoktur diyoruz” ifadelerini kullandı.      
 

Bakmadan Geçme