Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi

Fethiyespor Karşıyaka maçını 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahaddin Dinçel maçı değerlendirdi. Dinçel 'Şartlar ne olursa olsun Fethiyespor evinde 12. Adamı ile kurduğu baskıyla rakibine gücünü hissettiriyor bu baskı sonrası maçı kazanacak ve 3 puanı alacak golü bulduk, maçı bu şekilde bitirmeyi de bildik' dedi.

  • 870
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Karşıyaka’yı 1-0 yenerek liderliğini sürdürüyor. En yakın rakibinin 6 puan önünde bulunan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Maç sonrasında konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel “Maç öncesi değerlendirme yaptığımız da hava muhalefeti ve yağış nedeniyle saha zeminin elverişli oyun oynamaya müsait olmadığını öngördüm. Isınma esnası ve maçın ilk bölümü çok yoğun bir yapış altında geçti ve saha ağırlaştı. İlk yarı girdiğimiz pozisyonları bu ağır sahaya rağmen değerlendiremedik ama takımın isteği ve arzusu üst düzeydeydi. Ne olursa olsun Fethiyespor şartlar ne olursa olsun evinde 12. Adamı ile baskıyı kurduğunda rakibin gücünü hissettiriyor ve bu baskı sonrası maçı kazanacak ve 3 puanı alacak golü bulduk ve maçı bu şekilde bitirmeyi de bildik. Ben çocukları tebrik ediyorum hepsine teşekkür ediyorum. Bu çok yoğun yağmur altında takımı desteklemeye gelen 12.adama teşekkür ediyorum inşallah bu birliktelik, beraberlik sezon boyunca devam edecek ve Fethiyespor istediği hedefe inşallah sezon sonunda ulaşacak” dedi.
90 dakika bizi çok zorladı, Karşıyaka çok büyük bir camia diyen Kaleci Enes “Zorlu bir 90 dakika oldu, Karşıyaka çok büyük bir camia, iyi bir kulüp sonuçta. Transfer yasaklarını da açtılar birkaç takviye ile beraber son 4 haftadır da kazanıyorlardı güzel bir ivme yakalamışlardı. Burada onlara bir çelme taktık çok şükür ama hava koşulları kötüydü, gelen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz bu zorlu şartlar altında gelip bizi destekledikleri için” diye konuştu.
Taraftarlarımız bizi muhteşem bir şekilde destekliyor diyerek taraftarlara teşekkür eden Futbolcu Berkin Taşkın “Çok zorlu bir mücadele oldu takımımız çok iyi gidiyor şuanda taraftarlarımız bizi muhteşem bir şekilde destekliyor, Fethiye halkına çok teşekkür ederiz, oyuna giren, çıkan, başlayan bütün takım arkadaşlarımı da tebrik ederim. Bu yağmurlu havada, bu zor koşullarda müthiş bir mücadele oldu. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.
Fethiyesporlu Futbolcu Kadir Kurt “ Zemin çok ağırlaştı bizim için kötü bir şey rakibin lehine geldi ama biz yine de iyi mücadele edip kazanmayı bildik. Hafta içi de çalışmıştık, yağmurlu olacağını biliyorduk. Hocamız bize hep uyarılar da bulundu çok şükür kazandık. Edirne iyi bir takım, deplasman da zor olacaktır. Bizi zor bir maç bekliyor, hafta içi iyi hazırlanıp inşallah yeneceğiz” dedi.  

Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi
Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi
Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi
Selahaddin hoca ve futbolcuları maçı değerlendirdi

Bakmadan Geçme