Seki Mahallesi'nde Çocuk Parkı Açıldı

Seydikemer ilçesi Seki Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Akbaş Sokak'ta, vatandaşların talebi üzerine Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'nin girişimiyle yeni bir çocuk parkı hizmete açıldı.

  • 252

Seki Mahallesi'nde Çocuk Parkı Açıldı

Seki Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Akbaş Sokak'ta hayata geçirilen bu projede, çocuklar için güvenli bir oyun alanı oluşturulurken, aileler de vakit geçirebilecekleri keyifli bir alana kavuştu.

Seki Mahallesi'nde Çocuk Parkı Açıldı

Ayrıca park içerisinde yer alan büfede çay, kahve ve diğer içecek seçenekleri sunularak, ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler de sağlanıyor.

Seki Mahallesi'nde Çocuk Parkı Açıldı

Seydikemer Belediyesi’nin bu çalışması, vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, parkın kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, parkın açılışıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Seki’de seçim zamanı gezdiğimizde gördüğümüz alanı temizleyip düzenleyerek bir aile çay bahçesi haline getirdik. Henüz yeni açtık, ancak önümüzdeki günlerde daha fazla rağbet göreceğini düşünüyoruz. Seki ve bölge halkına hayırlı olsun diyorum. Ayrıca Millet Bahçemizin içindeki kütüphane-kafeyi en kısa sürede açacağız ve orada da çay-kahve satışlarımız olacak. Eşen Çayı'nın yanındaki yürüyüş bandında ise 2 adet büfemizi en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz.”

Bakmadan Geçme