SEKİ'DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

  • 989
SEKİ'DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydimemer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 29'uncusu halk konseriyle başladı. Güreş festivali kapsamında sevilen sanatçılar Elif Avcı ve Mustafa Yıldızdoğan konser verdi. Vatandaşlar konsere büyük ilgi gösterdi. 
Binlerce vatandaşın katıldığı konsere; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır,  MHP Dalaman İlçe Başkanı Gürhan Hoplar, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve muhtarlar, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Aykut Guzhan, 27-28’inci Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş Ağası Bayram Önder Akdenizli, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Seydikemer Belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile çevre ilçelerden birçok protokol üyesi ve siyasi parti temsilcisi ile vatandaşlar katıldı. Konserde ayrıca 2017 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Alper Seven’in annesi ve kız kardeşi de katıldı. 
BAŞKAN OTGÖZ: “GÜREŞLERDE KIRKPINAR’DA NE VARSA BU BÖLGEYE GETİRDİK”
Konser öncesi açılış konuşması yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer’in özlediği etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Otgöz konuşmasında şunları söyledi; “Seki Zümrüt Çayırında 29’uncu Geleneksel Seki Güreşlerimizi yapacağız. Hiçbir masraftan kaçınmadık. Kaç pehlivan gelecekse hepsini getirdik. 64 tane başpehlivan var. Hepsi burada kol bağlayacaklar, sizler için güreşecekler. Bugün bu konseri de hep beraber yapıyoruz. Mustafa Yıldızdoğan ve Elif Avcı bu akşam sizlerle olacaklar. Bu sosyal bir etkinlik. Bunu hepimiz özledik. Güreşlerde Kırkpınar’da ne varsa bu bölgeye getirdik, konserimizi de yapıyoruz. Güzel vakit geçirmek, eğlenmek sizlerin en doğal hakkı. Huzurlarınızda ekibime de teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.”
BAŞKAN OTGÖZ: “ASFALT ÇALIŞMALARIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLATACAĞIZ”
Başkan Otgöz; “30 Ağustos Zafer Bayramına da az bir zamanımız kaldı. Ben şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Biz bu bölgede belediye olarak çalışıyoruz. Parke ekibimizin hepsi burada. Asfalt ekibimiz burada. Burada bitirdikten sonra sahile doğru ineceğiz. Her mahallemizde parke çalışmasına gireceğiz. Eylülün sonuna kadar buradan çıkacağız. Asfalt çalışmalarımızı önümüzdeki hafta başlatacağız. Yaklaşık 75-80 kilometre Seydikemer’e asfalt yapıyoruz. Çemberi tamamen daralttık. Eksiklerimizi gidermek için ekiplerimiz çalışıyor, onları da en kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu. 
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Başkan Otgöz’ün konuşmasının ardından Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan konuşma yaptı. Gökcan; “Bu gece Seki yaylası bir başka güzel. Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Bu festivaller çok önemli, tabi öncesinde de çok hazırlık var. Yapılacak olan güreşlerin Kırkpınar’dan bir farkı yok dedi. Maddi manevi ne gerekiyorsa yaptık dedi. Kıymetli Belediye Başkanım sağ olsun Seydikemer için çalışıyor. Başkanımız Ankara’da sürekli Seydikemer’in işlerini takip ediyor. Seydikemer, Fethiye’den ayrıldıktan sonra daha çok yeni bir ilçemiz ama eski ilçelere baktığımız zaman onları geçti. Bugün Belediye Başkanım ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Hastanenin bitmesine çok az kaldı. İnşallah yılsonu itibariyle Seydikemer Devlet Hastanesi’nin açılışını yapacağız. Gerçekten son teknoloji ile yapılmış akıllı bir hastane. Bu hastane Muğla bölgesinin en güzel, yıldız hastanelerinden biri olacak. Artık Seydikemerli hemşehirlilerimiz Fethiye’ye, Muğla’ya gitmeye gerek kalmadan yerinde, ilçesinde bu yatırımları, bu sağlık hizmetlerini alacak. Daha yapacak çok işimiz var, gidecek de çok yolumuz var” şeklinde konuştu.
MUSTAFA YILDIZDOĞAN HAYRANLARI ZÜMRÜT ÇAYIRINI DOLDURDU
Konuşmaların ardından Türk halk müziği sanatçısı Elif Avcı ilk olarak konserde sahne aldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Elif Avcı’ya zaman zaman izleyiciler de danslarıyla eşlik etti. Elif Avcı’nın ardından sahneye sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan çıktı. Yıldızdoğan 7’den 70’e herkes tarafından ezbere bilinen ‘Ölürüm Türkiyem’ türküsüyle konsere başladı. Konserde sanatçı Mustafa Yıldızdoğan şarkılarını seslendirirken izleyenler de Yıldızdoğan'a eşlik etti. Büyük ilgi olan konserde zaman zaman izleyiciler ile sohbet eden Yıldızdoğan; “Eşini sevmeyen, evladını sevmeyen, anasını sevmeyen, babasını sevmeyen, vatanını, milletini, bayrağını ezanını zaten hiç sevemez” dedi.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren Mustafa Yıldızdoğan konserinin ardından Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 27-28’inci Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş Ağası Bayram Önder Akdenizli, sevilen sanatçı Yıldızdoğan’a çiçek ve plaket takdim etti. 

SEKİ'DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

SEKİ'DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

SEKİ'DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Bakmadan Geçme