Şehitlerimiz ve vefat eden dernek üyeleri için mevlit okutuldu

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, şehitlerimiz ve son bir yılda vefat eden dernek üyeleri için mevlit okuttu. Yoğun katılımın olduğu organizasyon, Foça Mahallesi'nde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirildi.

  • 921
Şehitlerimiz ve vefat eden dernek üyeleri için mevlit okutuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman’ın katılımı ile gerçekleştirilen programda Fethiye Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Yusuf Demirci tarafından mevlit okundu. Şube yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşların yer aldığı organizasyonda yemek ikramında da bulunuldu. Duaların edildiği mevlit programının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman, şube başkanı ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Program hakkında açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Başta Fethiye şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ve son bir yılda vefat eden dernek üyelerimiz için mevlit okuttuk. Katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Sayın Müftümüz Hamdi Uzunharman davetimizi geri çevirmedi ve aramıza katıldı. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme