Şehit Er Feruz Zorlu'nun Ailesini Ziyaret Ettiler

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Kuzey Irak'a 1997 yılında düzenlenen kara harekatı sırasında şehit olan Er Feruz Zorlu'nun Seydikemer Kayadibi Mahallesi'nde bulunan ailesini ziyaret etti.

  • 2626
Şehit Er Feruz Zorlu'nun Ailesini Ziyaret Ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Seydikemer Jandarma Komutanı Bahadır İlikçi, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, şehir Er Feruz Zorlu’nun Seydikemer’e bağlı Kayadibi Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret etti. 
Baba Mustafa Zorlu ve anne Vahide Zorlu’yu Seydikemer’e bağlı Kayadibi Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan şehidin anne ve babasıyla bir süre sohbet etti. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette şehidin babası Mustafa Zorlu ve annesi Vahide Zorlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin İdlib’de başlattığı Bahar Kalkanı Operasyonu’nda tek bir askerin dahi kılına zarar gelmemesi için dua ettiklerini söylediler. 

Bakmadan Geçme