SED MEDYA'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDULAR

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. Teşkilat olarak çalışmaları hakkında bilgiler aktaran İlçe Başkanı Öztürk, desteklerinden dolayı SED Medya'ya teşekkürlerini sundu.

  • 709

Sohbet havasında geçen ziyarette, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yönetim kurulunu tanıtırken; Sarper Konakçı’nın Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirildiğini, teşkilatın basınla diyaloğunu Konakçı’nın sürdüreceğini belirtti.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Kongrelerimizin bitimi ile ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Teşkilatımıza sürekli destek olan SED Medya’ya hem iade-i ziyarette bulunuyoruz. SED Medya yönetimi ve ekibine teşekkür etmek ve istişarelerde bulunmak için buradayız. Ana kademe kongremizin ardından Gençlik Kolları genel kurulumuzu da yaptık. En yakın zamanda Kadın Kolları kongremizi yapıp, yoğun bir çalışma süreci içerisinde olacağız” dedi. 

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener açıklamasında, “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e teşekkür ediyorum. Kalabalık bir heyet ile ziyarette bulundular. Her zaman yanımızdalar, sürekli diyalog halindeyiz. Desteklerimiz devam edecektir. Bu arada Kadın Kolları Başkanlığına atanan Gülhanım Boz’a ve tekrar Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Sinan Cengil’e başarılar diliyorum. Güzel ve yeni bir ekip… Bu anlamda Turgay Başkanın güzel bir yol alacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarı ile her yerde, her ortamda ekip olarak dolaşıyorlar. İnşallah güzel işlere imza atarlar” diye konuştu. 
 

SED MEDYA'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDULAR
SED MEDYA'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDULAR
SED MEDYA'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDULAR

Bakmadan Geçme