SED Medya, Köseoğlu'nu ziyaret etti

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı H. Seda Köktener ve SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Konya'ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu'nu ziyaret etti.

  • 1109

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı H. Seda Köktener ve SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Konya’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. 15 Şubat 2016 yılından beri Muğla’da görev yapan Mehmet Ali Köseoğlu, ziyaret nedeniyle Seda Köktener ve Sıdıka Kölemen’e teşekkür etti. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Köseoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler.

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı H. Seda Köktener, “4 yıldır Muğla’da görev yapan M. Ali Köseoğlu’na veda ziyaretinde bulunduk. Müdürümüz özellikle yerel basının sorunlarını biliyor ve basına yardımcı olma noktasında güzel çalışmaları vardı. Kendisine Konya’daki yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

M. Ali Köseoğlu da, “Muğla'da geçirdiğim 4 güzel yılın hatırı, çeşitli dostlarımızın bizi fahri Muğlalı olarak işaret etmeleri gibi yüzlerce güzel anı ile ayrılacağım Muğla'dan. Önemli olan insanların gönlünde kalıcı olarak kalabilmek. İnşallah insanların gönlünde güzel olarak yer edinmişimdir. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve Genel Müdür Sıdıka Kölemen’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SED Medya, Köseoğlu'nu ziyaret etti
SED Medya, Köseoğlu'nu ziyaret etti
SED Medya, Köseoğlu'nu ziyaret etti

Bakmadan Geçme