SED Medya görevinin başında

SED Medya ekibi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve FRT TV Genel Koordinatörü Sıdıka Kölemen olmak üzere tam kadro, bu zor günlerde işlerinin başında olduklarını sokağa çıkarak gösterdiler. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ' gercekfethiye.com, sondakika48.com, dostgazetesi.com web sitelerimiz, haber merkezimiz ve kanal olarak işimizin başındayız. Sitelerimizde ve kanalımızda haber akışımız devam edecek' şeklinde açıklamada bulundu.

  • 1093
SED Medya görevinin başında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde 7 Aralık Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Cuma günü saat 21.00'den pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında görevlerinin başında olan bir sektör de basın camiası. Fethiye ve bölgesinde hizmet veren Sed Medya ekibi de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de halka haber akışını sağlamak amacıyla görevinin başında. 
SOKAĞA ÇIKARAK "GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ" DEDİLER
Sed Medya ekibi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve Sed Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen olmak üzere tam kadro, bu zor günlerde işlerinin başında olduklarını sokağa çıkarak gösterdiler. Sed Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, yaptığı açıklamada; gercekfethiye.com, sondakika48.com, dostgazetesi.com web siteleri ile haber merkezi ve FRT TV olarak bu zor günlerde de halka haber akışı sağlayacaklarını ifade etti. 
Sed Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, "Pandemiden ötürü tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye'de de sokağa çıkma kısıtlaması var. Esnaf ve dağıtım noktaları kapalı olduğu için gazetelerimiz bugün çıkmadı. Ancak web sitelerimiz, haber merkezimiz ve kanal olarak işimizin başındayız. Sitelerimizde ve kanalımızda haber akışımız devam edecek. Bütün arkadaşlarımız her gün olduğu gibi bugün ve yarın, sokağa çıkma kısıtlamasında da sokaklarda. Bizler sokaktaki gelişmeleri halkımıza aktarmaya devam edeceğiz. Pandemi dönemi zor bir dönem. Kurallara uyalım. Evlerimizden çıkmayalım ki bu virüsten kurtulalım. Hepinize teşekkür ediyorum, bu zor zamanlarda sokaklarda çalışıyorsunuz. Görevlerinizin başındasınız. Bizler de haberleri vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme