SED MEDYA'DAN ÖZTÜRK'E ZİYARET

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener beraberinde SED Medya Genel Müdürü ve Dost Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen ile Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Köktener, kongrede başkanlığa seçilen Öztürk'e görevinde başarılar dilediler.

  • 622
SED MEDYA'DAN ÖZTÜRK'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve Muğla basınının sorunları ve Fethiye’nin genel sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yeni yönetim kurulunun görev dağılımı yaptığını, yeni üye çalışmalarına başladıklarını anlattı.  Fethiye’de AK Parti’nin ilk seçimlerde daha fazla oy alabilmesi için yoğun çalışma içerisinde olacaklarını da söyleyen Öztürk, Başta SED Medya olmak üzere basının seslerini duyurmada etkili olduğunu işaret etti. 

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVE HAZIRIZ
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “20 Eylül’de yapılan AK Parti ilçe kongresi sonucunda sevgili Turgay başkanımız İlçe Başkanı oldu. Geçtiğimiz hafta da AK Parti İlçe Teşkilatında yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı. SED Medya olarak ziyaretimiz için bu telaşlarının bitmesini bekledik, bugün ise ziyaretimizi gerçekleştirdik. Eskiden de ilişkilerimiz iyiydi. Şimdi ise yeni yönetim ile hem tanışma anlamında hem de bilgi alışverişinde bulunmak için geldik. Kongrenin bitmesini bekliyorduk, şimdi de çalışmalara başlamalarını bekliyoruz. Biz de her zaman olduğu gibi Başkanımız ile birlikte üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız, yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SED MEDYA YANIMIZDA OLDU
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk SED Medya’nın, “20 Eylül’deki kongremizden sonra epey bir zaman geçti. İlk haftalar yönetimin birbirini tanıması ve bilgi alışverişlerindeki düzenin kurulması ile geçti. Geçen hafta görev dağılımının yapılması ile fiilen göreve başladık. Bugün SED Medya ailesinin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. SED Medya, bizim her etkinliğimizde yanımızda oldu. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum. Biz bir aileyiz, Fethiye’deki çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde sıcak temas halinde sürdüreceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Seda Köktener ve SED Medya ekibine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme