SED Medya Çalışanları Stres Attı

SED Medya bünyesinde bulunan FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, FRT FM, Fethiye Aktüel Dergisi çalışanları yeni yayın dönemi kutlamasında bir araya geldi.

  • 597
SED Medya Çalışanları Stres Attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Zentara Beach Restoranda düzenlenen yeni yayın dönemi kutlama yemeğinde SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları bir araya geldi. “Yeni Yayın Dönemi’ni” pasta keserek kutlayan ekip, gönüllerince eğlendi. Oldukça samimi ve hoş sohbet içinde geçen yemekte Selin Köktener, söylediği şarkılar ile geceye renk kattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli türküler eşliğinde bol bol oynayarak stres atan SED Medya çalışanları, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e doğum günü sürprizi yaparak yeni yaşını kutladı. 
“SED MEDYA HER ZAMAN BÜYÜKTÜR”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Biz bildiğiniz gibi bu tür etkinliklerde aktifiz. Çünkü SED Medya büyük bir gruptur. Bu toplantımızı yeni yayın dönemini kutlamak için yaptık. Yoğun bir dönem olacak. Siyasette yavaş yavaş hızlanıyor. Etkinlikler, sosyal faaliyetler derken hepsi hızlandığı için yoğun bir döneme gireceğiz. Yorgunluk atmanın tersi gibi düşünelim. Yorgunluğa hazırlık toplantısı yapalım istedik. Yeni katılan arkadaşlarımız ve yeni programcılarımız var. Ekibimize tanıtmak istedik. Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. SED Medya her zaman büyüktür, büyük kalacaktır” dedi. 
“GÖNÜL İŞİ YAPIYORUZ”
Seda Köktener, “İlerleyen günlerde yine etkinliklerimiz olacak. Yeni personel ve programlarımız olacak. FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye ve Dost gazetelerimiz aktif bir şekilde devam ediyor. Masa başında iş yapmadığımızı sokakta olayların içinde yer aldığımızı takipçilerimiz biliyor. Ekibimizle hep beraber ekip çalışması ile işlerimizi yürütüyoruz. Ekip olmadan bu işler yürümez. Biz gönül işi yapıyoruz. Sağ olsun bütün ekibim gönüllerini koyuyorlar. Kar-kış, gece- gündüz demeden sokaklarda ve masa başında çalışıyorsunuz. Ekibime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimizi Zentara’da düzenliyoruz. Sağ olsun Şükrü ve Oğuz kardeşlerimiz her zaman SED Medya’nın yanındalar. Her türlü etkinliklerimizde Zentara bizlere kapılarını açar. Güzel bir dinleti eşliğinde eğleniyoruz” diye konuştu.
“YENİ YAYIN DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN”
SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, “SED Medya ailesi ile birlikte Zentara Restoran’da eğleniyoruz. Biz ekip olarak yeni sezona deşarj olmuş şekilde girmek için her sene sezon başında veya sonunda mutlaka eğlencemizi yaparız. Geçen sene pandemiden dolayı eğlencemizi yapamamıştık. Ekim ayında yeni yayın dönemimiz başladı. Sağlık, kişisel gelişim, spor, açık oturum ve eğlence programlarımız ile yayın hayatımıza devam edeceğiz. Yeni yayın döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onları seviyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

SED Medya Çalışanları Stres Attı
SED Medya Çalışanları Stres Attı
SED Medya Çalışanları Stres Attı
SED Medya Çalışanları Stres Attı
SED Medya Çalışanları Stres Attı
SED Medya Çalışanları Stres Attı

Bakmadan Geçme