Saylak'tan Bakanlara ziyaret

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Ankara ziyaretlerine devam ediyor.

  • 493
Saylak'tan Bakanlara ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Saylak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti. 
İl Müdürü Saylak, DSİ Genel Müdürü Yıldız ile Muğla’nın tarımsal su kaynaklarının etkin ve tasarruflu kullanılması ile ilgili projeler ve çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Haber
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile çevre dostu ortak proje olan "Muğla İli, Bitki Koruma Ürünleri ve Gübre Ürünleri Ambalaj Atıklarının Toplanması ve Bertarafı Projesi" , “Deniz Dibi Temizliği” gibi projeler değerlendirildi. İklim değişikliğinin yanı sıra Muğla’nın tarımsal su kaynaklarının etkin ve tasarruflu kullanılması, çevrenin sürdürülebilirliği ile ilgili çalışmalar ve projeler konusunda istişarede bulunan Muğla İl Müdürü Saylak, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile ziyarette Tarım ve Turizm kenti Muğla’nın Agro-Turizm potansiyeli ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber

Bakmadan Geçme