Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu

Sanatseverler ve öğretmenler ADD Ortaca Şube Başkanı Emekli Öğretmen Günur Karaağaç tarafından organize edilen sergide düzenlenen kitap imza gününde bir araya geldi.

  • 1017
Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADD Ortaca Şube Başkanı Emekli Öğretmen Günur Karaağaç öğretmen ve sanat dünyasını bir araya getirmek için kitap imza günü düzenledi. Düzenlenen organizasyonda Köyceğiz, Fethiye, Ortaca, Dalaman Eğitim Kültür, Sanat ve Edebiyat Grupları Ortaca İlçesi Okçular Mahallesi’nde bulunan  Mavi ve Yeşil Restaurant'ta bir araya geldi.Düzenlenen organizasyona Köy Enstitülü Eğitimci Nedim Can (1937) ve Eğitimci Yazar Durali Kılınç (1938)  Öğretmen Okulları adına Eğitimci Yazar ve Gazeteci Asım Güneş ve Fakülte mezunları adına ise Mehmet Canberi ve EĞİTİM İMECESİ adına Meral Metin ve OFAD adına Eğitimci Yazar Bayram Avcı  konuşmacı olarak katıldı.Etkinliğe ayrıca Fethiyeli Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil’de konuk olarak katıldı.
Günur Karaağaç tarafından düzenlenen organizasyona Fethiye Edebiyat Grubu’ndan Prof Dr.Oktay Yivli, Coşkun Karabulut, Gülseren Pars, Afi Can,Ali Taş,Ali Talaş, Fahrettin Tayçu, Celal  Bozkurt, Kaya Binışık,Ali Rıza Yılmaz, Zeynep Gültekin, Turan Güç, Nevruz Yivli, Simber Özdilek,Şengül Yapıncak  , Nurcan Gökmen, Sündüz Biga ve Özlem Saba  katıldı.
Organizasyona konuk olarak Av. Yüksel Sarı (Roman Yazarı),  Hasan GÜNEŞ (Şair) ,  Ömer Hayyam Akpınar (Filografiker), Birdal Can Tüfekçi (Şair), Sultan Acar (Şair), Osman Acar (Gazeteci Yazar-Şair) konuk olarak katıldı.
Fethiye Edebiyat Grubu Sözcüsü ve grubun organizatörü Şair Coşkun Karabulut "On beş kişilik bir sanatçı grubu ile Ortaca /Dalyan -Okçular Mahallesi Mavi Yeşil Restauranta bir araya geldik" dedi.


 

Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu
Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu
Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu
Sanat tutkunları Ortaca'da buluştu

Bakmadan Geçme