Şampiyonaya Fethiyeli sporcuların başarısı damga vurdu

Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Başkanlığı, İzmir İmam Hatip Mezunları Derneği, İzmir Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank İmam Hatip Anadolu Spor Lisesi Müdürlüğü iş birliği ve katkıları ile düzenlenen şampiyonaya Ege Bölgesi'nde 13 ilden 358 sporcu katıldı.

  • 1335
Şampiyonaya Fethiyeli sporcuların başarısı damga vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’dan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü 12 sporcu 1 antrenör, Doğan Budokan Spor Kulübü 7 sporcu 1 antrenör, Fethiye Belediye Spor Kulübü 1 sporcu ve Marmaris 1 sporcu ile toplam 21 sporcu ile Ege’de Muğla’yı temsil ettiler. Kıran kırana geçen maçlara Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, İzmir İl Temsilcisi Murat Yılmaz, Teknik Kurul Üyesi ve Milli Antrenör Süleyman Doğan izlediler.

 

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Songül Ayten yaptığı açıklamada, “Dolu dolu geçen bir şampiyona oldu. Çok başarılı sporcular ve antrenörler geldi. Müsabakalar kalabalık ve yoğun adeta mini bir Türkiye Şampiyonası gibi geçti. Hem sporcular hem de bizim için çok tecrübe kazandıran bir şampiyona oldu. Sporcularımızın eksikliklerini gördük Gençler ve Yıldızlar Dünya Şampiyonası öncesi Ceren Güçlütürk’ü antrenman maçına çıkardık. İnşallah kürsüde İstiklal Marşımızı okutup bayrağımızı dalgalandıracak. Muğla olarak da Ege Şampiyonası üst genç kadınlar 1.lik kupasını Muğla’mıza getirdik. Bu güzel şampiyonada emeği geçen herkese ve federasyonumuz Türkiye Muay Thai Federasyonu’na teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Açıklamasını sürdüren Ayten, “2018 yılını sosyal projeler ile süslendiren federasyonumuz gıpta ile izlenmektedir. Toplumun kanayan yarası olan ve gün geçtikçe çocuklarımızın korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu ile mücadele de federasyon olarak etkin rol alıp yaranın pansumanında görev almayı milli bir görev kabul ediyoruz” dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme