Saloon Hera'dan Çevre Festivali 

Fethiye'de kuaför salonuyla insanlara hizmet veren Saloon Hera, şimdi de doğaya hizmet verebilmek için kolları sıvadı. Saloon Hera, Pazar günü düzenleyeceği Çevre Festivali ile herkesi ağaç dikmeye davet ediyor.

  • 1894
Saloon Hera'dan Çevre Festivali 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de hizmet veren kuaför salonu Saloon Hera, bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. Daha yeşil ve daha temiz bir dünya yaratmak için adım atan Saloon Hera, 9 Şubat Pazar günü Çevre Festivali düzenliyor. ‘Saloon Hera herkes için bir ağaç dikiyor! Sloganıyla Çevre Festivali düzenleyen Saloon Hera ailesi, herkesi bu sosyal sorumluluk projesine davet etti. 
Saloon Hera ailesi adına açıklama yapan Baki Çam, etkinliğin tamamen ücretsiz olduğunun altınız çizerek; “Bir dünya düşünün, yemyeşil doğası, masmavi denizi ve tertemiz havası. Yarınlar da çocuklarımıza bırakacağımız yaşanabilir; nefes alan bir dünya. Saloon Hera olarak bu hayal ile çıktık yola. Hayallerimizi gerçekleştirmek zor; ama imkansız değil. Sizlerin de katılımı ve desteği ile bu hayallerimizi gerçekleştirmek adına 9 Şubat Pazar günü Günlükbaşı Orman Deposunun ağaçlandırma alanında fidan dikim etkinliğimiz olacaktır. Ne kadar çok katılım; o kadar çok fidan!
Etkinliğimizin öğlen saat 12:30-13:00 arası Ovacık Köprüsü Salı Pazarı girişinde buluşup, ücretsiz servislerle fidan dikim alanına vararak başlayacak ve saat 15:00’da alandan ücretsiz servislerle aynı noktaya dönerek sona erecektir. Gelecek nesillere doğa sevgisini aşılamak, farkındalık yaratmak ve onlara yaşanabilir alanar bırakmak için gelin siz de bir fidan dikin. Önceden de dediğimiz gibi ne kadar çok katılım o kadar çok fidan!” dedi.
Etkinliğe katılarak dünyada bir dikili ağacı olmasını isteyenler 0 533 331 8333 telefon numarasından veya [email protected] mail adresinden isimlerini yazdırmaları gerekiyor.
Haber:Hülya Kulalı

Bakmadan Geçme