Saklıkent Kanyonu'nda bayram izdihamı

Seydikemer İlçesi'nde, Antalya ile Muğla'yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı'nda da ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent, dört günde 30 bin kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildi. En yoğun gününü bayramın 3. gününde yaşayan Saklıkent, yine vatandaşların uğrak yeri oldu.

  • 1882
Saklıkent Kanyonu'nda bayram izdihamı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer'de yüzyıllardır akan kar sularının açtığı kanyon olma özelliğini taşıyan Saklıkent, Kurban Bayramı'nda da yerli turistlerin ilgisini çekti. Muğla-Antalya il sınırında yer alan ve Fethiye’ye 34 kilometre mesafede bulunan Saklıkent, içinden akan soğuk suyuyla insanların tercihi oluyor. 5 derecedeki sudan geçen turistler, 18 kilometre uzunluğundaki kanyonu keşfedebiliyor. Yüksekliği 100 metreyi bulan dağların arasında yürüyenler, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcağa karşı klima ortamına girmiş gibi oluyor.

 

Büyük bölümü güneş görmeyen kanyona gelen ziyaretçiler, içinden akan suda yürümekten büyük keyif alıyor. Kanyona girmek isteyen tatilciler, gişelerde izdihama neden olurken, içeriye girişler yoğunluk nedeniyle kontrollü olarak sağlandı.

Bakmadan Geçme