Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun'

Suriye'nin İdlib şehrinde düzenlenen hava saldırısında 33 asker şehit olduğu tüm ülkede olduğu gibi Fethiye'de de üzüntüyle karşılandı.Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve gaziler, Fethiye Şehitler Anıtı önünde bir açıklama yaptılar. Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun. Vatanımız ve bayrağımız için her zaman canımızı feda etmeye hazırız. Askerlerimizin bir çarpışma anında değil de hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi kabul edilemez bir durumdur' dedi.

  • 1622
Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Şahin, Suriye’ninİdlib bölgesindeki Türk askerlerine yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınadı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Şahin, vatan ve bayrak için her zaman canlarını feda etmeye hazır olduklarını söyledi. 

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Şahin yaptığı açıklamada, “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Vatanımız ve bayrağımız için her zaman canımızı feda etmeye hazırız. Askerlerimizin bir çarpışma anında değil de hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi kabul edilemez bir durumdur. Devletimizin ve hükümetimizin bu konuda bir önlem almasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kıbrıs Gazisi Celal Gökçen ve diğer gaziler, “Ülkemizin başı sağ olsun. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz” dedi. 


 

Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun'
Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun'
Şahin, 'Ülkemizin başı sağ olsun'

Bakmadan Geçme