Sahil Güvenlik Komutanlığı bugün 41 yaşında

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 41.yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

  • 476
Sahil Güvenlik Komutanlığı bugün 41 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41.yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kaymakam Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mavi Vatan denizlerimizi üstün bir görev anlayışıyla koruyan, yerli ve milli gemileri, son teknoloji cihazlarla donatılmış uçar unsurları ve araçlarıyla denizlerde yetkilendirilmiş tek genel kolluk kuvveti olarak denizlerde asayişi sağlamak için 7 gün 24 saat kesintisiz görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı bugün 41 yaşında.

Her geçen gün personel ve teknik imkanlarıyla gelişen ve büyüyen Sahil Güvenlik Komutanlığı; “denizlerde akla ilk gelen ve güven veren saygın bir kurum olma” vizyonu doğrultusunda kendisine yüklenen görevleri temel değerlerinden ödün vermeksizin yerine getirmektedir.

Milletimizden ve köklü tarihinden almış olduğu güçle denizlerimizin güvencesi olma yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyen Sahil Güvenlik Komutanlığı bugün olduğu gibi bundan sonra da başarılarına yenilerini eklemeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sahil Güvenlik Komutanlığının 41’inci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”
 

Bakmadan Geçme