Sağlıklı yaşam için spor yaptılar
Diyetisyen Aliye Andaç ve eşi Spor Antrenörü İsmail Andaç, diyabet ve sağlıklı yaşam için sporun ve beslemenin önemini anlattılar.
Fethiye’de Şehit Fethi Bey Parkı’nda toplanan katılımcılar buradaki etkinlikte Diyabet Haftası dolayısıyla hem spor yaptılar hem de sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirildiler.
Sosyal medya üzerinden başlatılan program kapsamında Şehit Fethi Bey Parkı’nda toplanan katılımcılar ilk olarak Spor Antrenörü İsmail Andaç yönetiminde spor yaptılar. Diyabet Haftası’nda diyabete dikkat çeken Diyetisyen Aliye Andaç ise katılımcılara sağlıklı beslenme ve diyabetten korunmanın yollarını anlattı.
Konu hakkında açıklama yapan Diyetisyen Aliye Andaç, “İçinde bulunduğumuz dönem Dünya Diyabet Haftası… Hem diyabete farkındalık oluşturmak hem de insanları sağlıklı yaşama teşvik etme adına böyle bir program düzenledik. Burada spor yapıp, diyabetten korunma yolları hakkında bilgiler de verdik” dedi.
-
sed medya
-
frt tv
-
gerçek fethiye gazetesi
-
dost gazetesi
-
frt fm
-
haber
-
ana haber
-
yeni gündem
-
sıcak gelişmeler
-
ayrıntılar burada
-
fethiye haber
-
frt haber
-
kanal frt
-
gündemini belirle
-
özel haber
-
flash haber
-
son dakika
-
fethiye
-
seydikemer
-
muğl
Bakmadan Geçme