Sağlıkçılar İstedi, Belediye Tahsis Etti

Sağlık personeli kendilerine tahsis edilen araçla hastaneye ücretsiz taşınacak Muğla Sağlık Sen İl Başkanlığı tarafından Korona Virüs tedbirleri kapsamında sağlık çalışanları için istenen ücretsiz ve ayrı toplu taşıma aracı talebi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

  • 2314
Sağlıkçılar İstedi, Belediye Tahsis Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık personeli kendilerine tahsis edilen araçla hastaneye ücretsiz taşınacak
Muğla Sağlık Sen İl Başkanlığı tarafından Korona Virüs tedbirleri kapsamında sağlık çalışanları için istenen ücretsiz ve ayrı toplu taşıma aracı talebi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı. Buna göre sağlık çalışanları kendilerine tahsis edilen bir toplu taşıma aracıyla ücretsiz olarak hastaneye taşınacak.
Muğla Sağlık Sen İl Başkanı Özcan Çiçek tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne verilen talepte şu ifadelere yer verildi: "İlimizde hastanelerimizin şehir dışında olması sebebi ile sağlık çalışanları toplu taşıma araçlarını sık kullanmaktadırlar. Büyükşehir belediyemiz Covid-19 virüsünün bulaşmasını önlemek amacıyla her ne kadar toplu taşıma araçlarını dezenfekte etse de risk oluşturan sağlık çalışanları aynı toplu taşıma aracıyla hastaneye veya hastaneden şehir merkezine dönüşlerinde halkla iç içe seyahat etmektedirler. Covid-19 virüsünün şehrimizde görülmemesi bulaş riski en çok olan sağlık çalışanlarımız için ayrı toplu taşıma aracı tahsis edilmesi, tahsis edilecek toplu taşıma aracının transferden sonra dezenfekte edilmesi ve fedakar sağlık çalışanlarımız için ücretsiz kullandırılması virüsün bulaş riskini azaltacağı düşünülmektedir. Uygun görülmesi halinde hastane idareleri ile gerekli planlamanın yapılarak ivedilikle hayata geçirilmesini arz ederiz."
Sağlıkçıların talebi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.
 

Bakmadan Geçme