Sağlık-Sen, Ahdimizin arkasında, darbelerin ve vesayetin karşısındayız

Sağlık-Sen Muğla İl Başkanlığı yaptıkları basın açıklaması ile emekli amirallerin bildiri yayınlamasını kınadı.

  • 789
Sağlık-Sen, Ahdimizin arkasında, darbelerin ve vesayetin karşısındayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’da, Sağlık-Sen üyeleri Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı’nda bir araya gelerek geçtiğimiz günlerde emekli amirallerce yayınlanan bildiriyi kınadılar. Sağlık-Sen Muğla İl Başkanı Özcan Çiçek’in okuduğu basın açıklamasında, “Bu tür açıklamaların demokrasimize zarar vermekten düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır.” İfadelerine yer verildi.
Çiçek açıklamasının devamında şunları kaydetti, “Bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 1 yıldır pandemi süreci içerisindeyiz. Yine çok iyi bilinmektedir ki,  sağlık ve sosyal hizmet ordusu bu sürecin en yoğun kesiminde yer almaktadır.  Ülke olarak, bir yandan gelişip bir yandan bu sürecin en iyi şekilde sürdürülmesi ve pandeminin en hafif şekilde atlatılabilmesi için, yoğun mücadele içerisinde olduğumuz ve sağlık camiasının canla başla mücadele içerisinde olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu sürece katkı sunacak faaliyet göstermek yerine, karışıklığa ve huzursuzluğa sebep olacak, hiçbir görev ve sorumluluğu olmayan kişilerin, şahsi hırs ve emelleri doğrultusunda bir gece yarısı yapmış oldukları bildiriyi şiddetle kınıyoruz. Bu tür açıklamaların demokrasimize zarar vermekten düşmanlarımızı sevindirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. 
“AMA ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK”
Sağlık-Sen Muğla İl Başkanı Özcan Çiçek, “Ülkemiz ne zaman başını kaldırıp ileriye doğru atak yapsa bu ve benzeri çabalarla karşılaşmakta, tökezletilmek istenmektedir. Ama artık eski Türkiye yok. 
Vesayet muhipleri bilmelidir ki, Büyük Türkiye olma yolunda önüne çıkan her engeli aşacak her oyunu bozacak akla ve iradeye sahibiz. 15 Temmuz’da yazdığımız destan, ülkemiz için sadece milat değil, şehitlerin kanıyla verilmiş ahittir. Sağlık-Sen olarak bizler de ahdimizin arkasında, darbelerin ve vesayetin karşısındayız. Bu günlerde yapılması gereken en güzel açıklama Maske-Mesafe-Temizlik olmalıdır.” diye konuştu.
 

Sağlık-Sen, Ahdimizin arkasında, darbelerin ve vesayetin karşısındayız

Bakmadan Geçme