Sağlık çalışanlarına moral verdiler

Fethiye'de sosyal faaliyetleri ile adından söz ettiren El Emeği Göz Nuru ekibi, bu kez de Fethiye Devlet Hastanesi Pandemi ve Acil Servisi'nde görev yapan sağlık çalışanlarına moral olması amacıyla maske ve yiyecek desteğinde bulundu.

  • 564
Sağlık çalışanlarına moral verdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Fethiye’de sosyal faaliyetleri ile adından söz ettiren El Emeği Göz Nuru ekibi, bu kez de Fethiye Devlet Hastanesi Pandemi ve Acil Servisi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına moral olması amacıyla maske ve yiyecek desteğinde bulundu.

El Emeği Göz Nuru ekibi gönüllü maske dikiminin ardından bu kez de sağlık çalışanları için çeşitli yiyecekler hazırladılar. El Emeği Göz Nuru Komite Başkanı Halil Bahçavan, bu dönemde fedakar bir şekilde görev yapan doktorlar ve sağlık görevlerine küçük de olsa bir katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Öte yandan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, emek veren El Emeği Göz Nuru ekibindeki kadınlara Anneler Günü dolayısıyla çiçek gönderdi. 

El Emeği Göz Nuru Komite Başkanı Halil Bahçavan yaptığı açıklamada, “El Emeği Göz Nuru ekibi olarak Fethiye Devlet Hastanesi Pandemi ve Acil Servisi’nde çalışan sağlıkçılarımıza ekip olarak maske ve yiyecek yardımında bulunduk. Bu süreçte bize destek veren Zabıta Müdürümüz Sadık Bağlan ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca, bu hizmetlerimizi karşılıksız bırakmadı ve Anneler Günü’nde emek veren El Emeği Göz Nuru ekibindeki kadınlarımıza çiçek göndererek onları onurlandırdı. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme