Sadim İsmail Çiloğlu kalp krizine yenik düştü

Fethiye'nin sevilen simalarından olan CHP eski ilçe yönetim kurulu üyelerinden İsmail Çiloğlu geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Çiloğlu'nun geçtiğimiz ay sonunda Kovid-19 vakasını yendiği öğrenildi.

  • 5498
Sadim İsmail Çiloğlu kalp krizine yenik düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin sevilen simalarından olan tanınmış esnaflarından İsmail Çiloğlu geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat etti. Evli 2 çocuk babası İsmail Çiloğlu SADİM yangın söndürme tüpleri bakım ve satış işi yaparken, yangın söndürme eğitimleri de veriyordu. CHP’de geçtiğimiz dönemlerde ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan İsmail Çiloğlu’nun ani vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Geçtiğimiz ay içinde Kovid-19 testi pozitif çıkınca evinde izole altında kalan ve korona virüsü yenen İsmail Çiloğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu ambulans ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiloğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yol arkadaşım, partimizin değerli üyesi İsmail Çiloğlu ağabeyimi kaybetmenin tarif edilmez acısı içerisindeyim. İsmail Ağabeyime Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok erken bıraktın bizi abi, seni çok özleyeceğiz. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. 
İsmail Çiloğlu’nun cenazesinin muhtemelen ikindi namazına müteakip Foça Mahallesi Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.
 SED Medya olarak İsmail Çiloğlu’na Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.  
 

Bakmadan Geçme