Sadet Kansız 'Bu düzene dur demenin zamanı geldi'

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, iktidarın rakamlarla oynamayı bırakıp vatandaşın geçim derdine çare bulması gerektiğini ifade ederek vatandaşların iktidara ve devlet kurumlarına güveninin kalmadığını belirtti.

  • 927
Sadet Kansız 'Bu düzene dur demenin zamanı geldi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜİK tarafından yıllık enflasyon oranının yüzde 61,14 düzeyinde açıklanmasının ardından Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız açıklama yaptı. Vatandaşın yaşadığı sıkıntıların TÜİK tarafından açıklanan rakamlar ile açıklanamayacağını ifade eden Sadet Kansız “İşçi, emekli, memur, esnaf kan ağlıyor. Bir dokunup bin ah işitiyorsunuz. Ama hala iktidar partisine baktığınızda her şey güllük gülistanlıkmış gibi. Sanki aynı memlekette yaşamıyoruz. Millet evinin kirasını, elektrik faturasını, su faturasını bile ödeyemiyor. Mübarek Ramazan Ayı’nda iftar sofrasını kuramıyor. Ya da sadece bir tas çorba ile iftar açıyor” dedi.
Bu kadar sıkıntılar yaşanırken ülkeyi yönettiklerini iddia eden bakanların milletle alay edercesine açıklama yaptıklarını ifade eden Sadet Kansız “Son olarak Maliye Bakanı Nurettin Nebati milletin gözünün içine baka baka “Daha biz bu çiftçiye ne yapalım” diyebiliyor. Ve buna iktidar partisinden hiçbir ses çıkmıyor. Bir tanesi de “Arkadaş zaten millet zor durumda bu tarz açıklamalar yapma” demiyor. Görevde olduğu sürece kim olursa olsun ne derse desin alkışlıyorlar. 2 gün sonra görevden alındığında bizim şimdi söylediklerimizi söylemeye başlıyorlar” dedi.
Ak Parti teşkilatlarına da seslenen Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız “İktidarı her eleştirdiğimizde bize dış mihraklarla iş yapıyorsunuz, terör örgütleri ile beraber ülkeyi yıpratmaya çalışıyorsunuz diye suçlamalarda bulunan AK Parti Teşkilatları’nda görev yapan arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Bu ülke hepimizin Ak Parti artık bu ülkeyi yönetemiyor.20 yıl sonunda ülkenin geldiği nokta ortada. Tüm malvarlıkları satılmış. Cumhuriyet’in tüm kazanımları yok edilmiş. Yapılan özelleştirmelerle çocuklarımıza, torunlarımıza miras bırakmamız gereken değerler satılmış, harcanmış. Elimizde avucumuzda hiçbir şey kalmamış. Ülkeyi bu duruma getirenlerin kötü gidişe çare bulması imkânsız hale gelmiş. Gelin sesinizi yükseltin. Bu dakikadan sonra hep beraber ülkemiz için birlik olalım. Çocuklarımız, torunlarımız için bir şeyler yapalım. Bizler sıkıntı içerisinde bu günü nasıl atlatırız diye düşünürken, bizi yönettiğini iddia edenler lüks içerisinde hayatlarını devam ettiriyorlar. Bu düzene dur demenin zamanı geldi” dedi.
 

Bakmadan Geçme