Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'

Saadet Partisi Fethiye Kadın Kolları tarafından geçtiğimiz aylarda yaşanan orman yangınlarından dolayı yanan ormanları yeniden yeşertmek için Necmettin Erbakan 'Umut Ormanı' projesi başlatıldı.

  • 863
Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yaz ayında ülke genelinde yaşadığımız orman yangınları sonucu Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından fidan kampanyası başlatıldı.  Başlatılan kampanya hakkında bilgi aktaran Saadet Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç, projenin tüm Türkiye genelinde başlatıldığını belirtti. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu önünde düzenlenen basın açıklamasına Saadet Partisi Muğla Kadın Kolları Başkanı Saliha Güzel, Fethiye Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç ve partililer katıldı.
Necmettin Erbakan 'Umut Ormanı' projesi hakkında bilgi aktaran Saadet Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 “Aziz milletimiz;
Kıymetli vatandaşlarımız; Ülke olarak son yıllarda ve özellikle geçtiğimiz yaz aylarında, ciddi boyutta orman yangınları yaşadık. Günlerce süren yangınlar karşısında adeta ciğerlerimiz yandı. Bununla birlikte yine ülkemiz yıllardır bir grup şirketin çıkarları için, beton uğruna; büyük bir yeşil alan kaybına uğradı. Doğa üzerinde meydana gelen tahribat, açılan yara gittikçe derinleşti. Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı, mahvedilen doğayı hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyoruz. Bu farkındalıkla, Saadet Partisi Kadın Kolları olarak kurmak istediğimiz, Necmettin Erbakan-“UMUT ORMANI” ile doğamızda ve sosyal hayatımızda kaybettiğimiz değerleri elbirliği ile yeniden kazanacağımıza ve böylelikle yarınlara daha güzel bir ülke bırakacağımıza inanıyoruz.
Üzerinde yaşadığımız bu dünya Allah’ın bize emanetidir. İnancımız ve medeniyetimiz bize,“emanete sahip çıkma sorumluluğunu” yüklemiştir. “Kıyametin kopacağını bilseniz dahi, elinizdeki fidanı dikiniz” diyen peygamberimizin izinde, hem emanete sahip çıkarak doğayı ve çevreyi korumak, hem de bizden sonraki nesillere bırakacağımız daha Yaşanabilir Türkiye için canla başla çalışıyoruz.
-Betona kurban edilen doğayı; hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyor, YEŞİL TÜRKİYE için çalışıyoruz.
-Kadınların, toplumun her alanında çalışan, düşünen, öğreten, iyileştiren, güzelleştiren olduğunu biliyor; her kadının huzur içerisinde yaşadığı günleri umut ediyor, “GÜVENLİ TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Her işçinin hakkını tam ve zamanında aldığı bir ülke umut ediyor, “KAZANAN TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Gençlerimizin “yarın ne olacak? Endişesini taşımadığı, geleceğe güvenle baktığı günleri umut ediyor, “BÜYÜYEN TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Çiftçimizin sevgi ve emek ile ekip biçtiği, hakkını aldığı bir ülke umut ediyor, “ÜRETEN TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Çocuklarımızın eğitim ve sağlık hizmetlerine eşit şartlarda ulaştığı dünya ile rekabet eden “GÜÇLÜ TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Engellilerimize onurlu yaşam şartlarının sağlandığı, “KERİM TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Yaşlılarımızın korunup kollandığı, muhtaç olmadan yaşadığı, “ŞEFKATLİ TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Ülkemizde kaybolan adaleti; birlikte, yeniden tesis edeceğimizi umut ediyor, “ADİL TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
-Herkesin doyduğu, yüzlerin güldüğü bir ülke umut ediyor, “MUTLU TÜRKİYE” için çalışıyoruz.
Bu sebeple, kaybettiğimiz değerleri ve güzellikleri tekrar kazanma umudumuzu; ülkemiz genelinde başlattığımız “fidan bağışı kampanyasıyla” kuracağımız,
“Necmettin Erbakan-Umut Ormanın” da
Yeniden yeşertebileceğimizi ifade ediyoruz.
Unutmayalım ki, dikeceğimiz her bir fidan, elimizdeki umuttur.
Adalet için, huzur için, gelecek için, ülkemiz için, “UMUT ELİMİZDE YEŞERECEK!” diyoruz.
Ve bütün vatandaşlarımızı “Necmettin Erbakan-Umut Ormanı’na” birer fidan bağışlamaya davet ediyoruz.
YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN
EL ELE, HEP BİRLİKTE…” 
 

Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'
Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'
Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'
Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan 'Necmettin Erbakan umut ormanı projesi'

Bakmadan Geçme