Rusya Türkiye Uçuşlarını 22 Haziran'da Açıyor

Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı aldı. Bu karar Fethiyeli Turizmciler tarafından sevinçle karşılandı. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkan Adayı Turizmci Muhammet Kökten, 'Rusya'nın Türkiye'ye uçuşları açması bizler için bir umut oldu' dedi.

  • 1693
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rusya Türkiye Uçuşlarını 22 Haziran'da Açıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rusya Türkiye uçuşlarını 22 Haziran itibarıyla Türkiye'ye açıyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Türkiye’ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı alındığını belirtti. Öte yandan, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın uçuşları tekrar başlatma kararının, Türkiye'ye olan güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Alınan bu karar Fethiyeli Turizmciler tarafından sevinçle karşılandı. Sezon için büyük bir umut olduğunu belirten Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkan Adayı Muhammet Kökten, Rus turistlerin Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi. 
ÖLÜDENİZ İÇİN YOĞUN BİR TALEP VAR
Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkan Adayı Muhammet Kökten, alınan kararın turizmcilere umut olduğunu ifade ederek, “Dün itibari ile aldığımız karar bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 2 sezondan bu yana kapalı olan işletmelerimiz var.  Rusya’nın Türkiye’ye uçuşları açması bizler için bir umut oldu. Otellerin hepsi hazırlığa başladı. Ölüdeniz ’deki tüm oteller en geç Temmuz 1’e kadar açılacak. Bu bizim için sevindirici bir haber oldu. Ruslarda tatile gitmek için Türkiye’yi tercih ediyorlar. Çünkü Türkiye Ruslara yakın ve ekonomik ve cazip geliyor. Antalya ve Fethiye’deki otellerde Rusların tercih sebebi oluyor. Şuanda Ölüdeniz için yoğun bir talep var. Önümüzdeki günler bu yoğunluğu sahillerimizde ve çarşıda hissedeceğiz. İnanılmaz bir rezervasyon var. Herkes için hayırlısı olsun. İnşallah güzel bir sezon olur” diye konuştu.  
TEMMUZ AYINDA İNANILMAZ BİR YOĞUNLUK OLACAK
Turizmci Kökten, “Pandemiden dolayı haziran ayındaki rezervasyonlarımızı temmuz ayına attık. Tabi haziranda ki rezervasyonlar temmuza geçince temmuz ayında inanılmaz bir yoğunluk olacak. Bir de biliyorsunuz ki ayın 15’nde bayram var. Bundan dolayı yerli turizmde inanılmaz bir talep var. Halkımızda bu Kovid-19’dan dolayı sıkıldı. Onlarda tatile gelmek istiyor. Bundan dolayı temmuz ayının ben çok yoğun geçeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Rusya Türkiye Uçuşlarını 22 Haziran'da Açıyor
Rusya Türkiye Uçuşlarını 22 Haziran'da Açıyor
Rusya Türkiye Uçuşlarını 22 Haziran'da Açıyor

Bakmadan Geçme