Rus Turistler Fethiye'den vazgeçemiyor

Pandemi döneminde doğal güzellikleri ve hijyenik ortamlarıyla ön plana çıkan turizm merkezi Fethiye, Rus Turistlerin vazgeçilmezi oldu. Rusya, artan korona virüs vaka sayıları nedeniyle Türkiye'ye seyahati 15 Nisan'dan 1 Haziran'a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurmuştu. Fethiye'de tatil yapan Rus turistler bu kararın sağlık için alındığını belirterek, bu karardan rahatsız olmadıklarını kaydettiler. 

  • 2408
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rus Turistler Fethiye'den vazgeçemiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 sezonun ilk uçağıyla 19 Mart'ta Dalaman'a inen 151 kişilik Rus turist grubunun ardından Fethiye’ye gelen birçok Rus vatandaşı, tatillerini sürdürüyor. Vaka sayılarının artmasının ardından Rusya, Türkiye uçuşlarını 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmıştı. Rus uyruklu Mikail ailesi, bu kararın sağlık için alındığını belirterek, bu karardan rahatsız olmadıklarını kaydettiler. Fethiye’de tatiline devam Mikail ailesi devam eden tatillerini Fethiye Kordon Boyunda dolaşarak ve teknelerle körfez turuna çıkarak gerçekleştiriyor. Rus turistler Fethiye’yi çok sevdiklerini mutlaka tekrar geleceklerinin de altını çizdi.  

FETHİYE CENNETTEN BİR KÖŞE
Turistlerden Rus vatandaşı Avukat Adam Mikail ve eşi Fethiye’yi çok sevdiklerini ve mutlaka tekrar geleceklerini belirterek,  “Fethiye’ye 5 gün önce geldim. Rusya’nın kapıları kapatmasına, bizler için önemli değil. Önemli olan sağlık… Sağlık için yaptıkları için kararı iyi buluyorum. Kapılar kapansa da yine gezmeye geleceğim. Fethiye doğası, yemekleri ve insanları ile çok mükemmel bir yer. Çocuğumuz biraz daha büyüdüğünde tekrar geleceğiz” diye konuştu. (ONUR ÇADIR)
 

Rus Turistler Fethiye'den vazgeçemiyor
Rus Turistler Fethiye'den vazgeçemiyor

Bakmadan Geçme