Rus turistin tercihi dünya harikası Fethiye

Türkiye'de tatilcilerin en çok tercih ettiği Muğla'nın Fethiye ilçesinde Ekim ayına girilmesiyle beraber Mart'ta başlayan turizm sezonu, hareketliliğini sürdürüyor. Rusya'dan Fethiye'ye tatile gelen İllia, Fethiye için 'Dünyanın en güzel şehri' dedi.

  • 51

Rus turistin tercihi dünya harikası Fethiye

Adeta bir dünya harikası olan Fethiye, yılın her mevsiminde yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Fethiye’ye gelen turistler, tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Ekim ayına girilmesiyle beraber, yazınki kadar yoğunluk olmasa da Fethiye hala turizmde tercih edilen lokasyonlardan biri oluyor. Rus turist ve Fethiye’nin sevilen isimlerinden Mustafa Ercümer, açıklamalarda bulundu.

Rusya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesine tatil yapmaya gelen İllia, “Rusya’dan buraya tatil için geldim. Türkiye’nin ve Dünyanın en güzel şehri Fethiye” dedi. Fethiye’nin sevilen simalarından Mustafa Ercümer ise “Normalde sezon sonlarına doğru turist sayıları azalır fakat bu sene hala yoğunluk devam ediyor. Ekim ayının sonuna kadar bu yoğunluğu bekliyoruz. Rusya, Amerika, Kanada, Çin, Almanya gibi ülkelerden şuan turist misafirlerimiz var. Şimdi bu son dönemlerde İtalyanlar gelmeye başladı. Çok sıcak havayı sevmeyen yabancı misafirler bu zamanları tercih ediyor” ifadelerini kullandı.

Rus turistin tercihi dünya harikası Fethiye

Bakmadan Geçme