ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI

Fethiye'de tatilde bulunan İngiltere'nin Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye turizmi hakkında bilgiler aldı. Rothery, Kasım ayı başında Liverpool'dan 10 kişilik bir heyetle tekrar Fethiye'ye geleceğini, Fethiye'den pozitif enerji aldığını söyledi.

  • 1046
ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tatil için Fethiye’yi tercih eden Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye turizmi hakkında bilgiler aldı. Ölüdeniz Mahallesi’nde konakladığı Manaspark Hotel’de Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, Türsab BYK Başkanı Özgen Uysal ve Fethiye Belediye Başkan Danışmanı Yavuz Topateş ile birlikte kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Fethiye turizmi hakkında Bülent Uysal ve Özgen Uysal’dan bilgiler alan Rothery, Ekim ayı sonu ya da Kasım ayı başında 10 kişilik bir heyetle turizmde iş birliği yapmak için Fethiye’ye gelmeye karar verdiğini söyledi. Rothery, “Fethiye’ye tatil için gelmiştim. Covid-19 önlemleri gerek otellerde gerekse işletmelerde çok güzel alınmış. Pandemi koşullarına göre yaklaşık bir ay sonra Liverpool’dan ticaret odası, iş adamı ve politikacılardan oluşan 10 kişilik heyetle gelip turizmde iş birliği imkanlarını görüşmek istiyorum. Fethiye’den Liverpool’a, Liverpool’dan Fethiye’ye turistik seyahatin artması için elimden geleni yapacağım. Yamaç paraşütü ile uçtum. Bu güzelliği de Liverpool halkının yaşamasını istiyorum” diye konuştu.
FETOB Başkanı Bülent Uysal, toplantıyı değerlendirmesinde “Çok sıcak bir görüşme oldu. Fethiye turizmi hakkında bilgiler aktardık. Otellerin ve işletmelerin Covid-19 sertifikalandırılmalarını ayrıntılı şekilde anlattık. Liverpool’dan misafir ağırlayabileceğimizi belirttik. Son derece faydalı bir görüşme oldu. Bizleri Liverpool’a davet ettiler. Turizmde iş birliği yapmak için hazırlıklar yapacağız” dedi.
Türsab BYK Başkanı Özgen Uysal, ''Bölgemizdeki seyahat acenteleri çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aktardık. Yararlı bir toplantı oldu. Fethiye’nin alternatif turizm değerlerini anlatınca Liverpool halkının bunları görmesi gerektiğini söyledi. Bizler karşılıklı iş birliği için hazırız. Fethiye Belediyesi’nin sağladığı bu toplantı için teşekkür ediyoruz” dedi.
Özgen Uysal, Liverpool Belediye Başkanı’na hediyeler sundu. 
 

ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI
ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI
ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI
ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI
ROTHERY, TURİZMCİLERDEN BİLGİ ALDI

Bakmadan Geçme