Rodos'u Sel Aldı
Fethiye'de geçen Perşembe akşamı 1 aylık yağışın 1 saatte yağdığı ve özellikle ilçe merkezinde su baskınlarına sebep olan sağanak yağmur felaketinin bir benzeri bu haftasonu Yunanistan'da yaşandı. Turistik Rodos adasının özellikle Marmaris'e bakan kıyılarında yer alan Ialysos, Kremasti, Maritsa, Damatria ve Paradissi köylerinde büyük hasarlar olduğu bildirildi. İngiliz turistlerin gözde tatil yöresi olan Faliraki köyünde ise bir köprü ve bir yol çöktü, ayrıca heyelanlar yaşandı.

Yunanistan Özel Afet Müdahale Birimi Ajansı (EMAK) ve Rodos’taki yerel yetkililer, tüm yollar kontrol altına alınana kadar 24 saatlik trafik yasağı uygularken, bölge halkı ve turistler, yeni bir şiddetli yağmur dalgası beklendiğinden bir uyarı mesajı daha aldılar.
Rodos'un sular altında kalan sokaklarında arabalar ve molozlar birikirken, bölge sakinleri su basan mülklerindeki çamuru hala temizlemeye çalışıyor.
Bakmadan Geçme

Muğla Büyükşehir’den vektörle mücadele

Sınav kaygısına karşı Fethiye Belediyesi’nden ücretsiz destek

Muğla dahil 27 ilde siber suçlara darbe

Mattia Ahmet Minguzzi’nin mezarına zarar verilmesine ve ailesinin tehdit edilmesine ilişkin soruşturma başlatıldı

Eylemlerde gözaltına alınan 102 kişiye tahliye kararı! Aralarında Berkay Gezgin de var

‘Kocan elimizde' diyerek tarım işçisinin 8 yıllık birikimini çaldılar