Rektör Çiçek ' Doğru Bir Karar Aldık'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünce 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için uzaktan eğitim kararı alınmıştı. Konuyla ilgili Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

  • 1116
Rektör Çiçek ' Doğru Bir Karar Aldık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; 

Çiçek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“Değerli öğrencilerim, bugüne kadar bizi sabırla beklediniz. Biz de sizlerin geleceği adına en doğru kararı vermek için tüm gelişmeleri yakından takip ettik, titizlikle çalıştık. Bugün aldığımız kararın sizlerin ve toplumumuzun sağlığı için en doğru karar olduğuna inanıyoruz. Bu süreci birlikte anlayışla, çok çalışarak ve kendimize dikkat ederek atlatacağız. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.
Sevgili Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimiz, taleplerinizi inceliyorum, titizlikle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Hastanemiz pandemi hastanesi olduğu için fizik tedavi poliklinik hizmetlerinin asgari düzeye çekilmesi, ortopedi ve nöroloji servislerinin hasta sayısını azaltması, Milli Eğitim’e bağlı özel eğitim merkezlerinin bu dönem stajyer öğrenci almama kararı nedeniyle fizyoterapi uygulamalarının verimli bir şekilde yapılamayacağı düşünülerek bahar yarıyılında yoğun bir şekilde yapılmasına karar verildi.”

Bakmadan Geçme