Prep Uzmanı Nursel Özdemir Kurumlarında

    Fethiye' de bulunan Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Elit Nursel Özel Eğitim kurumlarıyla Seydikemer'de bulunan Kemer Nursel Özdemir kurumlarında özel eğitim gereksinimli bireylerin yanı sıra destek eğitime ihtiyacı olan bireylere de eğitim vermeyi sürdürüyor.

  • 2042

 Nursel Özdemir Kurumları Fethiye ve Seydikemer ilçesinde özel eğitim faaliyetlerine devam ederken uzman kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.
 Fethiye’ de bulunan Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Elit Nursel Özel Eğitim kurumlarıyla Seydikemer’de bulunan Kemer Nursel Özdemir kurumlarında özel eğitim gereksinimli bireylerin yanı sıra destek eğitime ihtiyacı olan bireylere de eğitim vermeyi sürdürüyor. Öğrencilerin doğuştan ya da sonradan meydana gelen ve hayatının herhangi bir evresinde yaşıtlarına göre farklılık göstermesi durumunda özel eğitim ve destek eğitim hizmetlerinden faydalanması için Nursel Özdemir kurumları bölgede hizmet veren en büyük kuruluş olarak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
    Son olarak Özel Öğrenme güçlüğü yaşayan öğrencilerin dil, algısal, kavramsal, motor-koordinasyon, bellek, dikkat-konsantrasyon, sıralama- organizasyon alanlarındaki gelişimlerinin tamamlamaya yönelik çalışmaların yapıldığı kurumda öğrencilerin güçlü yanlarını ortaya çıkaracak çalışmalara ağırlık veriliyor. 


    Kurumda görev alan eğitimciler çalışmalarına PREP modeli ile sürdürmesi için hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılmaya devam ediyor. Eğitimcilerin gelişimi desteklenmeye böylelikle öğrenciler ile yapılan çalışmalarda daha verimli ve kalıcı sonuçlar alınması sağlanıyor. Son olarak İzmir de yapılan kursa kurum eğitimcilerinden Özel Eğitim Alanı Uzman Öğretici Nilgün SEMERCİ katılarak PREP uygulayıcısı unvanını alarak seanslara başladı. Seanslarda uygulanan bu modelle ilgili olarak eğitimci şunları ekledi: “Bu programdan eğitim alması gereken kişilerin ön koşul olarak okuma eğitimi alması gerekmektedir. Fakat bu kişilerin kendilerinden ve yaşına göre beklenen düzeyde okuma yapamaması durumunda uygulamaya konulabilir. Burada ki asıl amaç öğrencinin kendi için en uygun stratejiyi keşfederek özümsemesi ve karşılaştığı diğer problemlerde kullanabilir hale gelmesi gerekmektedir. Bu sebeple çok gecikmeden bizlere ulaşarak eğitim alınması ve öğrencinin vakit kaybetmeden bu açığının kapatılması gerekmektedir. Ayrıca bu belgeyi almamda destek okul kurum idaresine be kurucumuz Salih Dündar’ a çok teşekkür ederiz” dedi. 


    Nursel Özdemir kurumları kurucusu Salih Dündar ise “Önümüzdeki ay yapılacak PREP eğiticilik kurusu için bir uzmanımızı daha Ankara’da düzenlenen hizmet içi eğitime göndereceğiz. Daha farklı uzmanlığı olan alanlarda hizmet vermek için yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Tüm gayemiz gelişirken geliştirmektir. Öğrencilerimizi ve velilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
    Kurumda PREP alanında eğitim alan öğrenciler ve velileri oldukça memnun olduğunu ve Nursel Özdemir kurumlarına vermiş oldukları hizmetle için teşekkür ettiklerini belirttiler. 


 

Bakmadan Geçme