POZİTİF VAKA 5'E ÇIKTI

Koronavirüs salgını tedbirleri devam ederken geçtiğimiz günlerde pozitif vaka sayısı sıfıra inen Fethiye'de sayı 5'e çıktı.

  • 14874
POZİTİF VAKA 5'E ÇIKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgını tedbirleri devam ederken; geçtiğimiz günlerde pozitif vaka sayısı sıfıra inen Fethiye’de sayı 5’e çıktı. Fethiye Devlet Hastanesinde 1’i yoğun bakımda olmak üzere toplam 5 pozitif vakanın iyileştirilmesi için çaba gösteriliyor. Fethiye Devlet Hastanesinde Covıd-19 şüphelisi sayısının pozitif vakalarla birlikte 15’e ulaştığı öğrenildi. Fethiye Devlet Hastanesindeki Covıd-19 şüphelilerinin daha çok 50 yaş üzeri olduğu kaydedilirken, yetkililer son günlerde ülke genelinde artan vaka sayısının turizm bölgesi Fethiye’de de artabileceğine, bu nedenle maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerinin aksatılmadan devam ettirilmesi gerektiğini vurguladılar. Yetkililer, Covıd-19 tedbirlerinin bu salgına karşı en önemli önleyici olduğunu da ifade ettiler. 
 

Yorumlar 2
Aylin barış 16 Ağustos 2020 13:14

Hangi 5 kumlucayı görün kaşda pozitif cıkan gönderiliyor tatile gelenler cok rahat sosyal mesafe maske cogunluknuymuyor sahiller de durum vahim denetleme gevşek

Maskesizler Utansun! 16 Ağustos 2020 02:28

Daha kaç 15'ler çıkar. 15 sadece yoiun bakım hastası değil miydi? O da 1 hafta öncesi. Vaka sayısı kimbilir kaç. Test mi var? Filyasyon mu var? Ne polis yeterli denetimi yapıyor, ne de halk maske takıyor. Akın akın gelen yabancıların da katıldığı bu furya neticesinde daha kötü günleri ve gerçek rakamların korkunçluğunu pek yakında göreceğiz.

Bakmadan Geçme